image description
 

Themadag: 'hotel en techniek' op 8 september 2014

U wilt zoveel mogelijk tijd aan uw gasten besteden en erop vertrouwen dat de techniek in uw hotel zo goed en efficiënt mogelijk werkt, en bovendien energie bespaart. Laat u op de achtergrond...

image

Topstudenten pitchen creatieve concepten voor horeca

Vrijdag 13 juni vond in Apeldoorn het slotevenement van het Hospitality Excellence Programme 2014 plaats. Het programma is een samenwerking tussen hogescholen en partners en heeft als doel om vraag...

image-library

Aantal ambachtelijke ijssalons blijft groeien

Luxe ijssalons die ambachtelijk ijs maken zijn in de afgelopen tien jaar als paddenstoelen uit de grond geschoten in Nederland. Het aantal ijssalons nam toe van 337 salons in 2004 tot 566 in 2014....

Meer recent

Horecainspiratie.nl

Brownies & Downies gaat landelijk

Er is bovengemiddeld veel aandacht voor lunchroomketen Brownies & Downies de laatste dagen. De lunchroomketen heeft op dit moment twaalf vestigingen in Limburg en Brabant en gaat op korte termijn...

Mijn eigen koffiezaak

 Afgelopen maand is de eerste workshop van start gegaan en 2 dagen lang hebben deze ondernemers in de dop, heel veel informatie gekregen over het starten van hun eigen koffiezaak. Aan het eind...

In de horeca heeft u als gastheer van de samenleving een belangrijke maatschappelijke functie met dito verantwoordelijkheid. Stilstand betekent achteruitgang. Een winstgevende bedrijfstak beweegt mee en speelt in op de veranderende wereld. Koninklijke Horeca Nederland geeft u graag extra inspiratie en informatie.