Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Enquête: Het bestuur van KHN Vlaardingen vraagt jouw mening

30-04-2019
-

Eind maart is het bestuur van KHN Vlaardingen in gesprek geweest met burgemeester Jetten. Één van de punten die op de agenda stond is de controle op alcohol onder jongeren. Bij de controles ligt de verantwoordelijkheid nu volledig bij de ondernemers. In theorie is de jongere ook strafbaar maar we zien dat die vaak wegkomen met een waarschuwing.

Opgelet! Bericht van de politie over inbraken in Vlaardingen

21-03-2019
-

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

Bekendmaking collectieve festiviteiten Vlaardingen

07-01-2019
-

Tijdens deze dagen mag de horeca tot 02.00 uur extra geluid maken en tot 05.00 uur open zijn. Horeca categorie 4 mag dan vanaf 07.00 uur open.

Lokaal horecanieuws in de media

Nachtburgemeester Leo IJdo haalt 1285 euro op voor Dag Zonder Drempels

21-08-2019 - VLAARDINGEN - Nachtburgemeester Leo IJdo heeft met zijn kolenkit 1285 euro opgehaald voor de Dag Zonder Drempels. Het hele jaar door draait Leo als dj in de Vlaardingse horecagelegenheden en haalt daarmee geld op in zijn kolenkit voor de Dag Zonder Drempels.  De Dag Zonder Drempels wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 31 augustus op het terrein van het Zomerterras. Ook tijdens deze dag is Leo actief als dj, bij de Silent Disco.