Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Hoe voorkom je ziekteverzuim en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt?

29-01-2019
-

Op 11 maart organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over ziekteverzuim (en het voorkomen hiervan). In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Bekendmaking collectieve festiviteiten Vlaardingen

07-01-2019
-

Tijdens deze dagen mag de horeca tot 02.00 uur extra geluid maken en tot 05.00 uur open zijn. Horeca categorie 4 mag dan vanaf 07.00 uur open.

Lokaal horecanieuws in de media

Bewoners Vlaardingen mogen voorlopig huis niet in na val kraan

15-02-2019 - De bewoners van twee huizen in Vlaardingen waar een kraan op viel, mogen voorlopig niet terug naar huis. Zij kregen dit vrijdagmiddag te horen. Ze hebben een hotel aangeboden gekregen Een mobiele heistelling viel eerder op de dag dwars door het dak van een woningblok aan de Gretha Hofstralaan. Werknemers waren bezig met werkzaamheden op een nieuwbouwterrein toen de mobiele heistelling omviel op een blok dat ongeveer een jaar geleden werd opgeleverd.

Een aantrekkelijke binnenstad?

14-02-2019 - VLAARDINGEN - Meer daghoreca bij winkels, behoud het historisch karakter van de Hoogstraat, verlaag de huren, maak een compacter winkelcentrum, zorg dat er meer sfeer komt en maak parkeren aantrekkelijker. Een aantal zaken die bewoners, vastgoedeigenaren en ondernemers belangrijk vinden voor de Vlaardingse binnenstad. Gisterenavond, 13 februari, presenteerde de gemeente Vlaardingen de uitkomsten van verschillende participatiebijeenkomsten.

Samenwerking belangrijk voor Vlaardingse binnenstad

14-02-2019 - Meer daghoreca bij winkels, behoud het historisch karakter van de Hoogstraat, verlaag de huren, maak een compacter winkelcentrum, zorg dat er meer sfeer komt en maak parkeren aantrekkelijker. Een aantal zaken die bewoners, vastgoedeigenaren en ondernemers belangrijk vinden voor de Vlaardingse binnenstad. Gisterenavond, 13 februari, presenteerde de gemeente Vlaardingen de uitkomsten van verschillende participatiebijeenkomsten.