Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Gemeente Vlaardingen geeft haar werknemers dit jaar een Lokaal Kerstpakket - doet u mee?

24-10-2018
-

''Gemeente Vlaardingen biedt al haar werknemers vanaf dit jaar een Lokaal Kerstpakket. Zo wordt het geld écht lokaal besteed bij de middenstand uit Vlaardingen. 

Finalisten Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland Zuid bekend

10-07-2018
-

Zes horecaondernemers zijn genomineerd voor de finale van de regionale verkiezing Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland Zuid 2018/2019.

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer van KHN Zuid-Holland-Zuid 2018/2019?

08-03-2018
-

U kent ongetwijfeld die horecaondernemer, die het verdient eens in de schijnwerpers te staan. Die weet wat er speelt en met zijn of haar bedrijf inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en hiermee succes oogst. Die ondernemer die andere horecaondernemers kan inspireren!

Lokaal horecanieuws in de media

Twee nieuwe vestigingen voor KFC

12-12-2018 - Kentucky Fried Chicken (KFC) heeft deze maand 2 nieuwe vestigingen geopend. De vestiging in 's Hertogenbosch is geopend op 3 december. Deze vestiging, met Drive-Through, bevindt zich op de Reitscheweg, De Bossche MeubelBoulevard. In de openingsweek waren er naar schatting 25.000 bezoekers van dit nieuwe KFC restaurant. Op 10 december heeft de fastfood-keten een vestiging geopend op de Schiedamsedijk in Vlaardingen, ook deze vestiging beschikt over een Drive-Through.

Hotels zijn uit! Unieke slaapplekken to go

12-12-2018 - Hotels? Nee joh; er zijn zóveel meer accommodatie-opties (Foto: Maeghan Smulders, Unsplash) Een van de tien bijzondere accommodaties van De Vreemde Vogel is een vliegtuig. In de kleine maar fijne cockpit is een tweepersoonsbed gebouwd, en een smal gangpad leidt naar een schuifdeur in de staart, waarachter het toilet verstopt zit. En eerlijk is eerlijk: dit alternatieve buitenhotel in de buurt van het Zuid- Hollandse Vlaardingen doet zijn naam eer aan.

KFC 's opent twee locaties binnen een week

11-12-2018 - Formulenieuws - Vlaardingen en 's-Hertogenbosch kregen een week na elkaar allebei een vestiging van kipketen KFC. Vlaardingen deze week, Den Bosch vorige week, In de openingsweek van de vestiging in Den Bosch kwamen maar liefst 25.000 klanten aan voor een van de kipproducten. Het restaurant in Den Bosch ligt aan de A2 (afrit 20) en heeft een Drive-Through. Het restaurant is verdeeld in verschillende zones voor een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin.