Afdeling Vlaardingen

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Opgelet! Bericht van de politie over inbraken in Vlaardingen

21-03-2019
-

De afgelopen weken hebben er enkele inbraken plaatsgevonden in horecagelegenheden in Vlaardingen. De politie stuurt jou vanuit preventief oogpunt de onderstaande boodschap.

Bekendmaking collectieve festiviteiten Vlaardingen

07-01-2019
-

Tijdens deze dagen mag de horeca tot 02.00 uur extra geluid maken en tot 05.00 uur open zijn. Horeca categorie 4 mag dan vanaf 07.00 uur open.

Lokaal horecanieuws in de media

'Hoek van Zuid-Holland' fietsroutes gelanceerd

18-04-2019 - MAASSLUIS | Grand Café 't Hoofd was op donderdag 18 april de plaats voor de officiële lancering van de samenwerking voor fiets- en wandelroutes in 'De Hoek van Zuid-Holland'. Dit is het resultaat van een veelbelovende en gemeente overstijgende samenwerking tussen Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Delft, Rotterdam (gebied Hoek van Holland), Vlaardingen en Schiedam.

Fiets- en wandelroutes 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd

18-04-2019 - REGIO - Fietsers en wandelaars in de regio kunnen hun hart ophalen. Vandaag werd in Grand Café 't Hoofd in Maassluis 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd, dat bestaat uit fiets- en wandelroutes met diverse thema's. De routes nemen bezoekers mee langs hoogtepunten en locaties in de regio. 'De Hoek van Zuid-Holland' is het resultaat van een samenwerking tussen Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Delft, Rotterdam (gebied Hoek van Holland), Schiedam en Vlaardingen.