Incompanytrainingen

Als horecaondernemer moet u kunnen bouwen op de kwaliteit van uw medewerkers. Het is ook in uw belang dat zij zich blijven ontwikkelen: in gastvrijheid, voedselhygiëne maar ook in marketing en social media. Daarom geven wij incompanytrainingen. Cursussen gewoon in uw horecabedrijf, speciaal voor uw medewerkers. Dit is niet alleen heel makkelijk, het is ook nog eens vaak veel voordeliger.

Door de cursus ‘in huis’ te doen bespaart u tijd en reiskosten. Daarnaast kan de inhoud helemaal worden afgestemd op uw horecabedrijf en uw medewerkers. Ook zijn de cursussen heel praktijkgericht omdat zij plaatsvinden in het bedrijf waar zij worden toegepast; er kan direct geoefend worden in de eigen werkomgeving.

Bekijk ons aanbod

Met de incompanytrainingen van KHN kunt u rekenen op ervaren en gespecialiseerde trainers, praktijkgerichte trainingen en een hoge effectiviteit. Geïnteresseerd? Bekijk ons aanbod:

Incompanytraining marketingupgrade voor uw horecabedrijf (halve dag)

U doet het allemaal voor uw gasten; zij zijn de kurk waar uw bedrijf op drijft. Hoe zorgt u, bij een groot en divers horeca-aanbod, ervoor dat uw vaste gasten blijven komen en dat nieuwe gasten worden verleid om voor u te kiezen?

Training Verantwoord alcohol schenken (halve dag)

De horeca speelt een belangrijke rol in het op verantwoorde wijze alcohol schenken aan gasten. Tijdens deze interactieve training van 2,5 uur maken we u bewust van de effecten, wetten en regelgeving rondom alcoholverstrekking.

Incompanytraining Gastvrijheid; Hoe krijg ik positieve reviews?

Wilt u een betere gastervaring en goede recensies? Tijdens deze interactieve training werkt u samen met uw team aan het verbeteren van de gastvrijheid en de gastbeleving binnen uw bedrijf.  

Training Binnen drie uur helemaal bij met de Hygiënecode (halve dag)

Sinds 1 april 2016 geldt de nieuwe Hygiënecode voor de horeca. Als horecabedrijf moet u volgens deze Hygiënecode werken. Met deze training weet u precies hoe u voldoet aan de wet.    

Meer info of vragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een incompany horecatraining? Neem contact met ons op via 0348 48 94 19. Mailen kan ook naar khnbedrijfsadvies@khn.nl. Heeft u liever dat wij contact opnemen met u? Laat dan via onderstaande banner uw gegevens achter.

 

 

Terug
BedrijfsAdvies
Cursussen, workshops en trainingen
Tools
Tarieven

Het reguliere uurtarief voor KHN-leden is 125 euro per uur (excl. btw en reiskosten). Voor een aantal zaken kan het uurtarief afwijken. In dat geval informeren wij u altijd vooraf.

Geen lid van KHN? Dan maakt Horeca Maatwerk graag een offerte op maat.