Afdeling Almere

KHN afdelingsnieuws

Flevoland Challenge “Eet als een pionier”

12-08-2019
-

Provincie Flevoland is gestart met de challenge ‘Eet als een pionier!’. Met de challenge wil de provincie samen met haar inwoners, ondernemers en onderwijsinstellingen vooroplopen in een gezondere en duurzamere wereld. Alle (aspirant-) koks van wie de keuken in Flevoland staat, worden uitgedaagd om hun lekkerste pioniersdis tijdens de restaurantweken van 23 september tot 13 oktober op de kaart te zetten.

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Brief aan gemeenteraadsleden over proces invoering toeristenbelasting gemeente Almere

04-07-2019
-

Ons is ter ore gekomen dat de gemeente Almere de intentie heeft om toeristenbelasting in te voeren. KHN Almere maakt zich grote zorgen over de manier waarop dit tot stand is gekomen en heeft actie ondernomen door een brief te sturen aan de commissie- en raadsleden.

Save the date: Tapwedstrijd Flevoland 21 oktober

03-06-2019
-

Noteer in jouw agenda: 21 oktober Tapwedstrijd Flevoland.

Inschrijving Floriade van start

17-05-2019
-

Er kan vanaf heden ingeschreven worden voor deelname aan de aanbesteding Floriade. De organisatie van de Floriade is op zoek naar aanbieders van diensten en producten. KHN Almere wil jullie de mogelijkheid geven om in te schrijven. Registreer snel.

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Lokaal horecanieuws in de media

Gospelzanger Elvis.: In het Westen doen mensen het geloof er vaak bij

17-08-2019 - Wanneer Elvis E. (38) in een restaurant in Almere neerstrijkt, is hij net een dag terug uit Madrid. De Nigeriaanse zanger en producer was daar op het moment dat er een hittegolf was. 'Ik geloof dat ik nóg ietsje bruiner geworden ben', zegt hij grijnzend. In de Spaanse hoofdstad zette E., die voluit Ediagbonya heet, in drie dagen tijd een gelegenheidsgospelkoor op. Aansluitend vond er een optreden plaats. 'Het was hard werken, maar het was een grandioos succes. Het publiek was erg enthousiast.

Rauw evangelie uit Afrika

17-08-2019 - Elvis EdiagbonyaWanneer Elvis E. (38) in een restaurant in Almere neerstrijkt, is hij net een dag terug uit Madrid. De Nigeriaanse zanger en producer was daar op…

Mogelijk geen maaltijd aan boord van vliegtuig door acties KLM Catering Services

15-08-2019 - ALMERE - Reizigers vanaf Schiphol krijgen donderdag mogelijk niet altijd een maaltijd aan boord van hun vlucht. Daarvoor waarschuwt vakbond FNV vanwege een stiptheidsactie van medewerkers van KLM Catering Services. Die gaan niet alleen alle regels tot de letter volgen, maar weigeren ook overwerk te verrichten. Het personeel van de luchtvaartcateraars wees in juni een eindbod van de werkgevers met overgrote meerderheid af. Volgens FNV zijn er nog meerdere acties gepland deze maand.