Afdeling Almere

KHN afdelingsnieuws

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Convenant Veilig en gezond uitgaan 2019-2021 in Almere

21-12-2018
-

Op 19 december 2018 tekenden ondernemers, politie en gemeente het convenant Veilig en Gezond Uitgaan 2019-2021. Ieder weekend komen duizenden bezoekers naar het centrum van Almere. Er zijn tal van cafés, clubs, eetcafés; kortom voor ieders wens is wat te beleven.

Lokaal horecanieuws in de media

Gratis paasbrunch voor ouderen

20-04-2019 - Tientallen ouderen genoten zaterdagmiddag van een gratis paasbrunch in Almere Haven. Lange tafels vol broodjes, croissantjes en eitjes waren in de havenkom van Almere neergezet. De paasbrunch werd georganiseerd door de ondernemers achter 16 Almeerse horecagelegenheden. In totaal waren 130 mensen uitgenodigd voor de brunch.

Stadsgesprek: Ondernemend Café

18-04-2019 - Hoe realiseren we ondernemende kansen voor onze groeiende stad? Almere groeit. En hoe! In de komende jaren breidt onze stad zich uit tot 300.000 inwoners. Ondernemers en inwoners, die dagelijks actief zijn in de stad, weten als geen ander waarom het in Almere aantrekkelijk ondernemen is en welke kansen er voor het grijpen liggen. Tijd voor een Stadsgesprek! Op 7 mei op Places to Work is het Ondernemend Café.

'Mooie eetfoto's maken is een uitdaging'

18-04-2019 - In een restaurant stoor je je er misschien wel eens aan. Mensen die hun eten vanuit alle hoeken op de foto zetten om de maaltijd vervolgens te posten op Facebook of Instagram. Alles in de hoop op 'likes'. Maar een goede foto maken van je eten is nog een hele kunst. Dat weet ook fotografe Simone van den Berg uit Almere. Van den Berg is gespecialiseerd in het maken van foto's van eten. "Ik vond koken altijd al prachtig en begon jaren geleden een foodblog. Daar moesten natuurlijk foto's bij.