Afdeling Almere

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Save the date: Tapwedstrijd Flevoland 21 oktober

03-06-2019
-

Noteer in jouw agenda: 21 oktober Tapwedstrijd Flevoland.

Inschrijving Floriade van start

17-05-2019
-

Er kan vanaf heden ingeschreven worden voor deelname aan de aanbesteding Floriade. De organisatie van de Floriade is op zoek naar aanbieders van diensten en producten. KHN Almere wil jullie de mogelijkheid geven om in te schrijven. Registreer snel.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Convenant Veilig en gezond uitgaan 2019-2021 in Almere

21-12-2018
-

Op 19 december 2018 tekenden ondernemers, politie en gemeente het convenant Veilig en Gezond Uitgaan 2019-2021. Ieder weekend komen duizenden bezoekers naar het centrum van Almere. Er zijn tal van cafés, clubs, eetcafés; kortom voor ieders wens is wat te beleven.

Lokaal horecanieuws in de media

Robert Maaskant moet Steijn opvolgen bij VVV

17-06-2019 - VVV presenteert dinsdag zijn nieuwe trainer en de kans is groot dat dit Robert Maaskant is. De Limburgse eredivisionist heeft gesproken met de geboren Schiedammer, die nu nog technisch directeur is van Almere City. Maaskant (50) en VVV's technisch manager Stan Valckx werkten eerder samen bij het Poolse Wisla Krakau.

Robert Maaskant moet Steijn opvolgen bij VVV

17-06-2019 - VVV presenteert dinsdag zijn nieuwe trainer en de kans is groot dat dit Robert Maaskant is. De Limburgse eredivisionist heeft gesproken met de geboren Schiedammer, die nu nog technisch directeur is van Almere City. Maaskant (50) en VVV's technisch manager Stan Valckx werkten eerder samen bij het Poolse Wisla Krakau. Door Dennis van Bergen  VVV moest op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Maurice Steijn eerder deze maand vertrok naar Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten.

Nice to Mead wederom in de prijzen

12-06-2019 - Eén van de 37 bedrijven die in 2019 door Deloitte zijn uitgeroepen tot Best Managed Company, is horecaslager Nice to Meat uit Almere. Het is het derde jaar dat Nice to Meat de titel Best Managed Company mag voeren. Na een uitvoerige analyse en een wetenschappelijk onderbouwde onderzoeksmethode heeft de BMC-commissie besloten, dat Nice to Meat zichzelf innoverend, ambitieus en financieel gezond naar de toekomst mag noemen.