Afdeling Alphen aan den Rijn

KHN afdelingsnieuws

Cursus Marketing in de Horeca op 7 oktober 2019

02-09-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod?

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the date 28 januari 2019: KHN Alphen aan den Rijn organiseert workshop met Wouter Verkerk

14-12-2018
-

KHN Alphen aan de Rijn organiseert een workshop met Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe snackbar Hooftstraat opent donderdag na verbouwing

17-08-2019 - Een nieuwe snackbar aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn opent donderdag nadat het pand volledig verbouwd is. Bij de nieuwe snackbar kunnen mensen naast de gebruikelijke snacks, ook onder andere een cocktail bestellen. Het pand aan de Hooftstraat is compleet verbouwd en in samenwerking met de gemeente is het plein omgezet tot een terras.

Tot Kerstmis open vanwege ijsbonbons en ijsgebak

13-08-2019 - de ijssalonGeen winkel die zo'n zomers gevoel oproept als de ijssalon. Bert van den Hoogen bezoekt er elke week één in het Groene Hart. Vandaag: Janssen's IJssalon in Boskoop.