Afdeling Alphen aan den Rijn

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the date 28 januari 2019: KHN Alphen aan den Rijn organiseert workshop met Wouter Verkerk

14-12-2018
-

KHN Alphen aan de Rijn organiseert een workshop met Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Vanavond Alphense Kroegentocht in het centrum

18-04-2019 - Vanavond is het zover! De jaarlijkse kroegentocht van Alphen aan den Rijn staat voor de deur. Dit jaar doen er 16 horecagelegenheden mee aan het evenement en het belooft weer een gezellige avond te worden. De Alphense Kroegentocht wordt traditiegetrouw op Witte Donderdag georganiseerd.

'Aan de keukentafel ging het altijd over de gasten'

18-04-2019 - De gasten op de eerste plaats. Steeds blijven vernieuwen. En bij twijfel gewoon doen. Kortgezegd de horeca-aanpak van de broers Dufais uit Boskoop. Dit paasweekeinde houdt Dufais het nieuwe festival Haaspop.

Budget Hotel mag kamers bijbouwen, maar geen 66

17-04-2019 - Het Budget Hotel in Hazerswoude Groenendijk mag uitbreiden, maar niet met 66 kamers, zoals de eigenaars graag willen. Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn hebben vorig jaar een verzoek tot aanbouw van 27 kamers, aan de achterkant van het hotel, goedgekeurd. Een paar maanden later ingediende bouwaanvraag ...