Afdeling Alphen aan den Rijn

KHN afdelingsnieuws

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Save the date 28 januari 2019: KHN Alphen aan den Rijn organiseert workshop met Wouter Verkerk

14-12-2018
-

KHN Alphen aan de Rijn organiseert een workshop met Wouter Verkerk. Wouter is spreker, adviseur en trendwatcher op het gebied van Horeca en Gastvrijheid.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Zo. 16-06: Bier, Wijn & Food Festijn op 16 juni in Boskoop

14-06-2019 - Zondag 16 juni 2019, van 14.00 - 22.00 uur, is het buitenterrein van Flora het toneel voor het Bier, Wijn & Food Festijn. Een intiem, regionaal food festijn waarbij genoten kan worden van de gerechten en dranken van 'De Vrolijke Druif, 'Perron 3', 'Dufais catering & events', 'Leo's Drankenhuis', IJS-Tuk-Tuk en 'Pippin Foods'. Het proeven van bijzondere wijnen, speciale biertjes en verschillende lekkere gerechtjes staan centraal.

'Uitbreiding Buget Hotel in Hazerswoude niet helder afgehandeld'

11-06-2019 - De uitbreiding van het Budget Hotel in de buurtschap Groenendijk mag volgens de formele regels zijn, de hele gang van zaken levert bij het dorpsoverleg Groenendijk wel gefronste wenkbrauwen op. Quote Je zou nu zelfs naar de Raad van State kunnen stappen om daar een...

Laurel & Hardy op bezoek in Avifauna

11-06-2019 - Hoog bezoek afgelopen weekend in Avifauna! De beroemde Stan & Ollie look-a-likes Bill Leavy en James McKenna waren dit weekend op bezoek in Alphen aan den Rijn voor de 'Laurel and Hardy Convention'. De internationale Laurel & Hardy fanclub streek afgelopen weekend neer in Avifauna voor haar jaarlijkse conventie. Speciaal voor deze conventie vlogen de beroemde look-a-likes Bill Leavy en James McKenna over vanuit Amerika en verbleven zij in Alphen bij het van der Valk hotel.