Afdeling Assen

KHN afdelingsnieuws

Voorzitter Henk van Hooft stopt als voorzitter en bestuurslid van Vaart in Assen

13-06-2019
-

Graag brengen we onderstaand bericht onder jullie aandacht.

Doe je mee met een gezond kindermenu in Drenthe?

04-06-2019
-

Samen aan de slag voor gezonder uiteten, ook voor kinderen! Doe je mee?

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie

28-05-2019
-

Provincie Drenthe helpt KHN-leden met inzichtelijk maken energieregistratie. KHN-leden in Drenthe betalen €200 voor een persoonlijke adviseur.

Ontvangt u de nieuwsbrief van Vaart in Assen al?

21-05-2019
-

Van 2 juni tot en met 3 november 2019 schitteren meer dan zeventig Italiaanse meesterwerken in de tentoonstelling Sprezzatura - Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910) van het Drents Museum. Niet alleen het Drents Museum, maar de hele Asser binnenstad ademt vanaf 2 juni vijf maanden lang Italië.

Bestuurswisselingen KHN Assen

05-03-2019
-

Na meer dan vier jaar actief te zijn geweest binnen het bestuur van KHN Assen als voorzitter is het tijd om het stokje over te dragen.

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

John Meijerink tapt het beste biertje in de regio Drenthe

13-11-2018
-

John Meijerink van Paviljoen Lutterzand is de regionale winnaar van het Nederlands Kampioenschap Biertappen in Drenthe.

Save the date! Regio uitje KHN Drenthe

13-11-2018
-

Na het succesvolle regio uitje van vorig jaar in Emmen zet dit jaar Aa en Hunze de traditie voort.

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Uitnodiging ingelaste ALV KHN Assen op 30 oktober a.s.

24-10-2017
-

In verband met de ontwikkelingen ten aanzien van het Binnenstadsbestuur, nodigen wij jullie uit voor een ingelaste algemene ledenvergadering van KHN Assen.

Lokaal horecanieuws in de media

Rechtbank verklaart discotheek Klaas Pruim in Roden failliet

18-06-2019 - De afgebrande discotheek Klaas Pruim bv in Roden is failliet verklaard. De rechtbank in Assen trok dinsdag de stekker uit de bv. Daarmee lijkt definitief een einde te komen aan het disco-imperium van de familie Pruim. Dat begon in Zevenhuizen, waar onder leiding van vader Jan Pruim een discotheek tot grote bloei kwam. Pruim haalde artiesten als Normaal, Herman Brood, André Hazes en Golden Earring naar zijn dancing. In 2008 werd het bedrijf verkocht en ging de discotheek teloor.

Onderzoek naar bouw nieuw strandpaviljoen Baggelhuizerplas in Assen

17-06-2019 - De tijdelijke omgevingsvergunning voor het huidige houten gebouw loopt af. Omdat het college het niet wenselijk vindt dat er geen paviljoen staat aan de plas, is nu een gedoogbesluit genomen. Hiermee kan Stichting Phusis het gebouw nog twee jaar beheren. De komende tijd onderzoekt de gemeente wat de mogelijkheden zijn voor de bouw van een nieuw, definitief strandpaviljoen. 'Het strandpaviljoen heeft grote waarde voor de recreatieplas.

Programma jubileumeditie Preuvenement Gouverneurstuin Assen bekend

15-06-2019 - De acts dit jaar vormen een mooie mix van verschillende muziekstijlen: rock 'n roll, blues, Groningstalige liedjes, Drentse pop en klassieke muziek wisselen elkaar af. Naast een veelzijdige muziek- en theaterprogrammering kan de bezoeker genieten van de lekkerste hapjes en drankjes die Asser horecaondernemers ter plekke bereiden. Op het Sligro/DNK stage speelt onder meer het Groningse kleinkunst duo Pé & Rinus en verzorgt The Kik een Neerlandstalig feestje van beatmuziek.