Afdeling Asten

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Jo Lindelauf nieuwe voorzitter KHN Asten

22-01-2019
-

Tijdens een extra ingelaste algemene ledenvergadering is Jo Lindelauf gekozen tot voorzitter van KHN Asten. Dit was tevens de laatste vergadering die is voorgezeten door José van Hoek. We willen José enorm bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren.  

Lokaal horecanieuws in de media

Asten twijfelt over nog een speelautomatenhal

14-06-2019 - ASTEN - Al vijftien jaar is er op camping Prinsenmeer een speelautomatenhal gevestigd. Nu hotel Nobis er ook eentje wil, staat de Astense politiek voor een dilemma.

Drie genomineerden 'Somerense Ondernemer van het J...

13-06-2019 - Op de dinsdagen 23 en 30 juli en 6 augustus vindt in Asten de Cabriotour '75 jaar bevrijding' plaats. Deelnemers aan de tour krijgen een groot aantal verhalen te horen over wat er zich, 75 jaar geleden, in onze regio allemaal heeft afgespeeld. De tour staat onder leiding van Gerard Geboers en vertrekt om 13.00 uur vanaf Museum Klok & Peel in Asten. Er zijn twee stops op de tour: bij De Peelkiosk voor koffie of thee met een turfplak en bij IJssalon Bacio voor een ijsje.

Geslaagde Dag van het Kasteel op kasteel Asten

11-06-2019 - Van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni werd in Someren het jaarlijkse bluesfestival Pinkblues Someren gehouden door de Stichting Blues Someren en de plaatselijke horeca. De optredens vonden plaats in café In d'n Herberg aan de Postel en in Ons Café aan het Wilhelminaplein.