BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht 2017

Een Midweekend Bourgondisch genieten? Bezoek BBB Maastricht 8-10 oktober 2018

De bourgondische horecavakbeurs BBB Maastricht vindt dit jaar plaats van 8-10 oktober 2018. Reserveert u deze data alvast in uw agenda? BBB is de ontmoetingsplek voor horecaondernemers en -leveranciers. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat u verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren) chefs. Tip: combineer uw beursbezoek dit jaar met een Midweekend Maastricht.

BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Uniek is de bourgondische en ontspannen uitstraling van de beurs.

Maastricht Midweekend

Wilt u uw beursbezoek combineren met een overnachting? Kom dan logeren in bourgondisch Maastricht. Maastricht Midweekend biedt een exclusief doordeweeks aanbod van bijzondere en voordelige hotelarrangementen (veelal met gratis ontbijt en een late check-out), aangevuld met unieke activiteiten en belevenissen in de stad. Het Midweekend is het nieuwe weekend van Maastricht dat u tussen zondag en donderdag kunt ontdekken. Op deze dagen voelt alles net een beetje anders in de stad. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening, met het accent op extra service en persoonlijke aandacht. En daar is een speciaal aanbod op afgestemd waardoor u het gevoel krijgt dat u niet komt overnachten in Maastricht, maar komt logeren. Benieuwd wat Maastricht u te bieden heeft? Kijk op www.maastrichtmidweekend.nl.

KHN heet u van harte welkom op BBB Maastricht

Natuurlijk is ook KHN aanwezig op de beurs. In de KHN-beurstand 'Het KHN Café' kunt u terecht voor informatie, advies en KHN-ledenvoordelen. Of kom gezellig iets bij ons drinken. Voor elk KHN-lid ligt er een leuke attentie klaar!

Meld u gratis aan

KHN-leden mogen op uitnodiging van KHN gratis naar BBB Maastricht. U kunt zich nu aanmelden. KHN-lid? Houdt uw e-mailbox in de gaten voor een code.

Meer weten?

Kijk op www.bbbmaastricht.nl voor meer info over BBB Maastricht.

 

Extra: 50% korting op TASTE Summit – 9 november 2018

U krijgt als KHN-lid 50% korting op TASTE Summit, het gastronomisch congres waar specialisten uit de hospitality-industrie hun visie geven op het gebied van smaak en proeven. Het centrale thema van dit jaar is ‘Vital Food’. Koop hier uw tickets met KHN-korting

 

KHN op BBB Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door:

3
1
true
2000
500
linear
true
true
false
2
1
true
2000
500
linear
false
false
false
1
1
true
2000
500
linear
false
false
false
Terug
BBB Maastricht

https://twitter.com/hashtag/bbbmaastricht 773449869986033665