Word nu aspirant KHN-lid

Startersadvies

Startersadvies

Wilt u een horecabedrijf starten of overnemen? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Met een aspirant-lidmaatschap van KHN profiteert u gratis van advies en ondersteuning van onze adviseurs van Info & Advies. Om een gedegen plan te schrijven, komt er meer om de hoek kijken. Dan kan het handig zijn om te sparren over verschillende onderwerpen. Met een horecaexpert. Dan bent u bij ervaren Horeca Maatwerk-bedrijfsadviseurs aan het goede adres. Voor een aantrekkelijk tarief helpen zij u verder op weg.

Horerca Maatwerk-adviseurs bieden advies en ondersteuning bij de volgende vraagstukken:

Bedrijfsplan en conceptontwikkeling

Het is niet eenvoudig om uw idee om te zetten in een horecaconcept. Hetzelfde geldt voor uw bedrijfsplan: hoe krijgt u uw verhaal met alle onderdelen op papier? Dit heeft u nodig bij de bank maar ook bij een (openbare) aanbesteding. Horeca Maatwerk-bedrijfsadviseurs denken mee over uw concept en brengen structuur in uw verhaal.

Haalbaarheidstoetsing

Banken vragen vaak om toetsing van uw plan op haalbaarheid. Er moet, kortom, worden getest of uw plan kansrijk is. Op basis van hun jarenlange expertise kunnen onze adviseurs deze toetsing voor u verzorgen; zij geven u een eerlijk advies.

Marketingadvies

Uw bedrijf gaat alleen floreren als u voldoende gasten heeft. Op wie gaat u zich richten? En hoe zorgt u ervoor dat u bij deze doelgroep zichtbaar bent? U moet keuzes maken over on- en offline communicatie en social media. Hoerca Maatwerk-bedrijfsadviseurs denken hier graag over mee.

Financiering

Welke investeringen moet u doen en hoe gaat u die betalen? Uit uw eigen vermogen of moet u naar de bank of een andere financier zoeken? Heeft u al eens gedacht aan crowd funding? Onze adviseurs zijn op de hoogte van de mogelijkheden en adviseren u graag.

Huurcontract en onderhandeling

Als u een huurpand gaat huren, dan is het belangrijk dat u de juiste huurprijs betaalt. Ook zult u huuronderhandelingen moeten voeren met de verhuurder en zet u straks uw handtekening onder een huurcontract. Met een jurist van Horeca Maatwerk heeft u de juiste adviseur aan tafel in dit proces.

Informatie of vragen?

Wilt u gebruikmaken van een Horeca Maatwerk-bedrijfsadviseur of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0348 48 94 19. E-mailen kan ook via bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl.

Enkele van onze opdrachtgevers:

3
1
true
1000
250
linear
true
true
false
2
1
true
2000
500
linear
false
false
false
1
1
true
2000
500
ease
false
false
false
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/81/40y7pbcw3r.png
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/81/t8hkljikxs.jpg
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/83/k6th808rl0.jpg
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/83/540k6bsbsa.jpg
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/82/j4rblipgg3.jpg
https://www.khn.nl/data/multimediamaintenance/00/00/82/2e6cghsgct.jpg
Terug
Tarieven

Het reguliere uurtarief voor KHN-leden is 125 euro per uur (excl. btw en reiskosten). Voor een aantal zaken kan het uurtarief afwijken. In dat geval informeren wij u altijd vooraf.

Geen lid van KHN? Dan maakt Horeca Maatwerk graag een offerte op maat.

Uw horecabedrijf starten