Afdeling Bergen Egmond Schoorl

KHN afdelingsnieuws

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

Op naar een emissievrije bevoorrading in de gemeente Bergen

19-04-2019
-

Een werkgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, de gemeenteraad, de VOB, Horeca Bergen en inwoners van de kern Bergen heeft overlegd over het verminderen van milieubelasting in het dorp door goederenvervoer.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Bergen, Egmond, Schoorl

15-02-2019
-

Op 11 februari vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats bij blooming hotel Bergen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Yoga op het strand van Egmond aan Zee

14-06-2019 - EGMOND AAN ZEE Sophie Mannes geeft zaterdag 15 juni een yogales op het strand van Egmond aan Zee. Als het te fris is voor yoga, dan wordt het een yogawandeling. De les is van 10.00 tot 11.00 uur en is los te volgen. Kosten zijn 8 euro. Verzamelen 5 minuten voor aanvang bij strandopgang Bad Noord bij strandpaviljoen De Zeester in Egmond aan Zee.

Egmonds strandpaviljoen Nautilus aan Zee maakt kans op eretitel 'Beste nieuwkomer' [video]

14-06-2019 - Nautilus aan Zee in Egmond aan Zee is kanshebber op de eretitel 'Beste nieuwkomer' onder de Nederlandse strandpaviljoens. Het horecabedrijf van Michiel Gooijer, Vincent Meurs en Bart Valkering, dat voorheen De Schelp heette en rigoureus is verbouwd, is met twaalf anderen paviljoens genomineerd. Stem Via www.strandverkiezingen ...

Heimwee naar de Meidenmarkt

11-06-2019 - door Arianne MantelSchoorl Met weemoed kijkt de 59-jarige Mart Wellerdieck omhoog naar het Klimduin in het Noord-Hollandse Schoorl. De 'meidenmarkt', de traditie waarbij op tweede pinksterdag het duin bomvol zat met sjansende jongens en meisjes, is er niet meer. "Het is nu meer een dag geworden waarop je met je maten herinneringen ophaalt aan de meidenmarkt.""Professioneel om zeep geholpen, de meidenmarkt", zegt kroeguitbater Jan Hoek van café...