Afdeling Bergen Egmond Schoorl

KHN afdelingsnieuws

Op naar een emissievrije bevoorrading in de gemeente Bergen

19-04-2019
-

Een werkgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, de gemeenteraad, de VOB, Horeca Bergen en inwoners van de kern Bergen heeft overlegd over het verminderen van milieubelasting in het dorp door goederenvervoer.

Leuke workshops voor praktijkbegeleiders op het Horizon in Heerhugowaard

19-04-2019
-

Ook dit jaar organiseert het Horizon college ‘Horizon Plaza’. Horizon Plaza is een evenement voor praktijkopleiders die de studenten begeleiden bij het aanleren van de beroepspraktijkvorming (BPV). Met dit evenement wil het Horizon college jou als praktijkopleider bedanken voor jouw passie, inzet en toewijding om samen met het onderwijs de vakmensen te vormen die in de toekomst nodig zijn.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Bergen, Egmond, Schoorl

15-02-2019
-

Op 11 februari vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats bij blooming hotel Bergen.

Lokaal horecanieuws in de media

Op naar een emissievrije bevoorrading in de gemeente Bergen

19-04-2019 - Een werkgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, de gemeenteraad, de VOB, Horeca Bergen en inwoners van de kern Bergen heeft overlegd over het verminderen van milieubelasting in het dorp door goederenvervoer. Een werkgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, de gemeenteraad, de VOB, Horeca Bergen en inwoners van de kern Bergen heeft overlegd over het verminderen van milieubelasting in het dorp door goederenvervoer.

Rondje horeca…16

19-04-2019 - Alle terrassen in Bergen en Bergen aan Zee zijn weer opgepoetst voor de aankomende zonnige paasdagen en ook alle strandpaviljoens die nog moesten opbouwen, openen vandaag hun deuren. Een betere start van het seizoen kunnen we ons natuurlijk niet wensen, maar… er is ook een kleine schaduwzijde voor de horeca, want in het eerste kwartaal van 2019 gingen de prijzen bij restaurants en cafés met ruim 4% omhoog.

Invasie van toeristen veroorzaakt topdrukte: in regio Alkmaar is geen hotelkamer, vakantiehuis of campingplaats te vinden

19-04-2019 - Er staat Noord-Holland dit paasweekeinde een invasie van toeristen te wachten. De drukte is zo gigantisch, dat in Alkmaar en omgeving vrijwel geen hotelkamer, vakantiehuis of campingplaats meer te vinden is. "Het loopt storm", bevestigt een receptiemedewerkster van Hotel Zuiderduin (365 kamers) in Egmond aan Zee. "Wij zijn helemaal volgeboekt." Hetzelfde geldt voor de aan Zuiderduin gelieerde zusterhotels ...