Afdeling Bergen Egmond Schoorl

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Particuliere verhuur maximaal zestig dagen in gemeente Bergen

26-07-2019
-

Om de particuliere verhuur in de gemeente Bergen in goede banen te leiden heeft KHN de afgelopen jaren gelobbyd voor duidelijke maatregelen. Hiermee worden ongewenste effecten voorkomen en ontstaat er een eerlijk speelveld. KHN is tevreden met de uitkomst van de lobby.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

Op naar een emissievrije bevoorrading in de gemeente Bergen

19-04-2019
-

Een werkgroep met vertegenwoordigers van de gemeente, de gemeenteraad, de VOB, Horeca Bergen en inwoners van de kern Bergen heeft overlegd over het verminderen van milieubelasting in het dorp door goederenvervoer.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Lokaal horecanieuws in de media

Tijd dringt voor uitbaters uitgebrand restaurant De Klok: "Liefst zo snel mogelijk weer open"

17-08-2019 - Als de herbouw van het uitgebrande restaurant De Klok in Egmond aan Zee inmiddels was begonnen, zou uitbater Rob Pools er dagelijks een kijkje nemen. Het is echter nog oorverdovend stil in de Smidstraat, wat hem ervan weerhoudt er vanuit zijn woonplaats Heiloo naartoe te rijden.

Proeverij van het Cape Winemakers Guild en diner bij Grand Café Bourgogne

16-08-2019 - Op deze maandag zal er een proeverij plaatsvinden van het Cape Winemakers Guild (CWG) met diner bij Grand Café Bourgogne in Schoorl. Gedurende de avond proeft u een aantal CWGwijnen die op 5 oktober geveild gaan worden. U geniet van een fijn 3-gangen diner met luxe CWG wijnen. Wijnmaker Carl van der Merwe van DeMorgenzon (en The Great SA Wine Company) uit Stellenbosch én Niels Verburg van Luddite uit Botrivier zullen deze proeverij begeleiden.

Een jaar later: verwoestende brand bij restaurant De Klok in hart van Egmond aan Zee

16-08-2019 - Een brandende gasfles, een gigantische vuurzee, zwarte rookpluimen en twee gewonden. Precies een jaar geleden werd Egmond aan Zee opgeschrikt door een heftige brand bij het bekende restaurant De Klok. Tot op de dag van vandaag rest een gapend gat in het centrum van het dorp.