Afdeling Berkelland

KHN afdelingsnieuws

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Repair Café Berkelland viert haar eerste lustrum

15-08-2019 - BORCULO - Repair Café Berkelland bestaat alweer 5 jaar en viert daarmee haar eerste lustrum. In die tijd zijn er zo'n 2000 huishoudelijke apparaten gerepareerd als stofzuigers, lampen, Senseo's, Nepresso's, strijkijzers, blenders, elektrische handgereedschappen etc. Ook zijn vele honderden keuken- en tafelmessen en (tuin)gereedschappen geslepen en talloze horlogebatterijen vervangen.

De favoriete pastasalade van eigenaar Carelshaven in Delden

15-08-2019 - DELDEN -  Snel, gemakkelijk, gezond en gewoon met ingrediënten uit de supermarkt. Dat zou je niet verwachten als favoriet zomerrecept van een man die van oorsprong kok is en drie gerenommeerde horecazaken bezit. Alco van Berkel, samen met zijn vrouw eigenaar van Carelshaven, de Oranjerie in Ruurlo en sinds kort ook van Hotel De Zwaan in Delden, kookt af en toe nog in één van zijn horecakeukens.

Proeflokaal01 in Borculo moet voor leven in de brouwerij zorgen

13-08-2019 - BORCULO - Op de plek waar voorheen restaurant De Stenen Tafel was gevestigd, opent deze week een nieuw eetcafé dat voor leven in de brouwerij zorgt: Proeflokaal01.