Afdeling Bernheze

KHN afdelingsnieuws

Uitnodiging workshop Meierijstad & Bernheze Wet Arbeidsmarkt in Balans, ben erbij!

14-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op dinsdag 5 november 2019!

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

12-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Tapasrestaurant Onsz verhuisd van Molenstraat naar Eikenboomgaard

04-07-2019
-

Onsz was gevestigd in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat. Sinds eind juni is het horecabedrijf te vinden op de plek van "Het Lokaal", wat voorheen bekend was als “De Ontmoeting”

Rob Sleddens benoemd tot lid van verdienste van KHN Bernheze

05-06-2019
-

Op dinsdag 4 juni tijdens een inspirerende ledencontactavond is Rob Sleddens in het zonnetje gezet met een “speld van verdienste van de afdeling”.

'Keukenbazen'; kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar

17-05-2019
-

Keukenbazen dat dit jaar voor de 5e keer wordt georganiseerd door regio Noordoost Brabant is een kookwedstrijd voor kinderen van 10 – 12 jaar. Het hoofddoel is om kinderen te leren koken met producten uit de buurt en ook om hen te leren dat samen koken heel gezellig is.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Vroeg uit bed voor ontbijtje in Heesch

14-05-2019
-

Op dinsdag 14 mei was het bestuur van KHN Bernheze inclusief regiomanager en uitvoerend secretaris uitgenodigd voor een ontbijtje met de burgemeester en wethouders.

Lokaal horecanieuws in de media

Miryanne Ruijs naar WK voor beroepen

17-08-2019 - HEESWIJK-DINTHER - Van 22 tot 27 augustus vinden in Kazan (Rusland) de WorldSkills plaats. Zeshonderd MBO-leerlingen uit 60 verschillende landen strijden daar om het wereldkampioenschap. Miryanne Ruijs uit Heeswijk-Dinther gaat als beste Nederlandse horeca-gastvrouw mee met Team NL. Zij is de eerste vmbo-leerling ooit die meedoet aan deze wedstrijden. Ze vertegenwoordigt ons land én is ambassadrice voor het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.

Heesche makelaar koopt Herberg d'n Bekker

13-08-2019 - Heesch (Bernheze): Lokaal vastgoedondernemer Adri van den Akker heeft het pand waarin het cafe van 'Jan van Nol d'n Bekker' is gevestigd gekocht. Herberg d'n Bekker is een van de laatst overgebleven cafés in Heesch. De familie van der Heijden, de huidige exploitanten van D'n Bekker, hebben de zaak bijna 51 jaar gerund. De overdacht van de herberg vindt begin volgend jaar plaats, er komt nog een afscheid voor de vaste klanten. Het is nog niet duidelijk wat de plannen voor de boerderij zijn.