Afdeling Best zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Koffieochtend KHN Best op 12 september in de Prinsenhof, komt je ook?

16-08-2019
-

Sinds enkele jaren is er geen collectief meer in Best. Dat is jammer maar vooral zonde voor alle ondernemers. Er is geen draagvlak richting gemeente meer en er worden geen collectieve afspraken gemaakt met gemeente en ondernemers.

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Lokaal horecanieuws in de media

Het hele kabinet komt naar Hotel Bos en Ven in Oisterwijk en dus doet de tuinman beter zijn best

19-08-2019 - In de eetzaal worden extra stoelen neergezet. Buiten klinkt het geloei van bladblazers. Iedereen bij Hotel Bos en Ven maakt zich klaar voor de komst van het kabinet. Hovenier Jurgen Kepers veegt met een hark bladeren bij elkaar: "We zijn vanochtend al om half acht begonnen om alles netjes te maken. Het is niet zo dat we dit speciaal doen omdat de ministers komen. Want dit doen we elke maand. Maar we werken nu wel extra hard door en doen iets beter ons best", zegt hij lachend.

Van kroeg naar vliegtuig: Léon Wetzer (36) uit Best gooit het roer om

19-08-2019 - BEST - Hij had een relatief zekere baan in de horeca. Toch bleef Léon Wetzer (36) uit Best dromen van een bestaan als piloot. Hij gooide het roer om, zit nu in de cockpit bij Ryanair en emigreert daarvoor met zijn gezin naar Spanje.  Eddy Jansen 19-08-19, 15:48 Laatste update: 15:49 Bron: ED Delen per e-mail Sluit Als klein jongetje droomde hij er al van piloot te zijn. Maar zoals zo vaak liep het ook in het leven van Léon Wetzer (36) uit Best allemaal anders.

Koffieochtend KHN Best op 12 september in de Prinsenhof, komt je ook?

16-08-2019 - Sinds enkele jaren is er geen collectief meer in Best. Dat is jammer maar vooral zonde voor alle ondernemers. Er is geen draagvlak richting gemeente meer en er worden geen collectieve afspraken gemaakt met gemeente en ondernemers. Sinds enkele jaren is er geen collectief meer in Best. Dat is jammer maar vooral zonde voor alle ondernemers. Er is geen draagvlak richting gemeente meer en er worden geen collectieve afspraken gemaakt met gemeente en ondernemers.