Afdeling Beverwijk

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Korte samenvatting bestuursvergadering KHN Beverwijk e.o. gehouden op 24 juni 2019

24-06-2019
-

Op maandag 24 juni jongstleden heeft het bestuur van KHN Beverwijk e.o. een bestuursvergadering gehouden en wel bij Restaurant De Open Keuken, Duinwijklaan 35 in Beverwijk.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Komt jouw bedrijf ook in het bonnenboekje van Wijk aan Zee? Geef je nu ook op

13-05-2019
-

Het bonnenboekje komt binnenkort weer uit in Wijk aan Zee. Dit bonnenboekje is vooral bedoeld voor toeristen, maar ook Wijk aan Zeeërs zelf lezen het boekje.

Korte samenvatting algemene ledenvergadering KHN Beverwijk d.d. 6 mei 2019 bij TaTa Steel

07-05-2019
-

We waren te gast op het grote Tatasteel landgoed. De locatie en het verdere programma met rondleiding zijn vanwege onze goede contacten met Donald Voskuil van Tata Steel beschikbaar gesteld.

Uitnodiging bedrijfsbezoek met rondleiding Tata Steel en jaarlijkse horecavergadering KHN Beverwijk op 6 mei 2019

07-05-2019
-

Je bent op maandag 6 mei aanstaande van harte uitgenodigd om een bedrijfsbezoek te brengen aan Tata Steel, Wenckebachstraat 1 in Velsen-Noord.

Update Tata Steel; brief millieuadvocaat Stichting IJmondig met mogelijkheid te ondersteunen

23-04-2019
-

Je wordt geïnformeerd over de voortgang in dit dossier. Het geeft weer wat de milieu-advocaat van de Stichting IJmondig heeft geschreven aan de provincie. Het is mogelijk dit te ondersteunen door het ondertekenen van de handtekeningenlijst.

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Lokaal horecanieuws in de media

La Manouche bij Café Camille

20-07-2019 - BEVERWIJK Cultureel Café Camille aan de Kerkstraat 37 in Beverwijk biedt zaterdag 20 juli onderdak aan La Manouche. Het optreden van dit duo begint om 21.30 uur en is gratis bij te wonen. La Manouche is een gitaarduo met Mou'ché : zang en ritmegitaar en Manito: sologitaar. Het repertoire van dit tweetal is een samenstelling van gipsytraditionals uit de sinti en roma cultuur en stukken in de sfeer van Django Reinhardt.