Afdeling Beverwijk

KHN afdelingsnieuws

Komt jouw bedrijf ook in het bonnenboekje van Wijk aan Zee? Geef je nu ook op

13-05-2019
-

Het bonnenboekje komt binnenkort weer uit in Wijk aan Zee. Dit bonnenboekje is vooral bedoeld voor toeristen, maar ook Wijk aan Zeeërs zelf lezen het boekje.

Korte samenvatting algemene ledenvergadering KHN Beverwijk d.d. 6 mei 2019 bij TaTa Steel

07-05-2019
-

We waren te gast op het grote Tatasteel landgoed. De locatie en het verdere programma met rondleiding zijn vanwege onze goede contacten met Donald Voskuil van Tata Steel beschikbaar gesteld.

Uitnodiging bedrijfsbezoek met rondleiding Tata Steel en jaarlijkse horecavergadering KHN Beverwijk op 6 mei 2019

07-05-2019
-

Je bent op maandag 6 mei aanstaande van harte uitgenodigd om een bedrijfsbezoek te brengen aan Tata Steel, Wenckebachstraat 1 in Velsen-Noord.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 17 juni in Alkmaar

06-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Update Tata Steel; brief millieuadvocaat Stichting IJmondig met mogelijkheid te ondersteunen

23-04-2019
-

Je wordt geïnformeerd over de voortgang in dit dossier. Het geeft weer wat de milieu-advocaat van de Stichting IJmondig heeft geschreven aan de provincie. Het is mogelijk dit te ondersteunen door het ondertekenen van de handtekeningenlijst.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juni in Blokker

23-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Lokaal horecanieuws in de media

GroenLinks IJmond reikt ook een rood lintje uit

26-05-2019 - Burgerinitiatief Stofmelder.nl is een van de drie winnaars van de 'groene lintjes' die de GroenLinks-afdelingen Heemskerk, Beverwijk en Velsen zaterdag uitreikten in de lunchroom van Goed Voor Elkaar in Heemskerk. Het Groene Lintje is 'een blijk van waardering voor inwoners, organisaties en (kleine) bedrijven die actief bijdragen aan een duurzame en groene IJmond'. Het was alweer de twaalfde uitreiking. Het idee ...

Strandjutters gezocht

26-05-2019 - WIJK AAN ZEE / HEEMSKERK Komende maandag, 27 mei, in Wijk aan Zee een pop-up-etappe van de Expeditie Juttersgeluk plaats. Dit is het vijfde jaar dat mensen die om wat voor een reden geen betaald werk (meer) kunnen doen, de Nederlandse kust schoonmaken. De hele zomer duiken etappes van de Expeditie Juttersgeluk op: steeds in een andere kustplaats. In strandpaviljoen De Kust heet wethouder Marieke van Dijk van de Gemeente Heemskerk de deelnemers welkom. En wie zin heeft mag komen helpen.

Schilderijenveiling van kunstevenement Ezel en Kwasten in Wijk aan Zee: 1000 euro

26-05-2019 - De schilderijenveiling in café De Zon in Wijk aan Zee bracht zaterdagavond zo'n duizend euro op. Met dit wat tegenvallende resultaat werd de 18e editie van het tiendaagse kunstevenement Ezel en Kwasten afgesloten. Lichtpunt was een werk van Hans Goedhart: de startprijs was 50 euro, het werd verkocht voor 250 euro. Goedhart kreeg tevens de derde prijs van de jury (200 euro). Winnares Arlet Hamel ontving 500 euro, maar verkocht haar werk niet.