Afdeling Beverwijk

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

Uitnodiging bedrijfsbezoek met rondleiding Tata Steel en jaarlijkse horecavergadering KHN Beverwijk op 6 mei 2019

02-04-2019
-

Je bent op maandag 6 mei aanstaande van harte uitgenodigd om een bedrijfsbezoek te brengen aan Tata Steel, Wenckebachstraat 1 in Velsen-Noord.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Korte samenvatting bestuursvergadering KHN Beverwijk gehouden op 4 maart 2019

05-03-2019
-

Korte samenvatting bestuursvergadering KHN Beverwijk, gehouden op 4 maart 2019 in Restaurant De Open Keuken, Duinwijklaan 35, 1943 GA Beverwijk.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Lokaal horecanieuws in de media

Ierse folk van Boxin' The Vox in Camille

18-04-2019 - BEVERWIJK Laat je op Eerste Paasdag meevoeren door de Ierse folk van Boxin' The Vox. Songs en tunes over en uit Ierland, gezongen en gespeeld door Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo). Ga mee op een muzikale reis langs kliffen en kastelen, langs groene heuvels en gezellige pubs. Van Mary Black tot The Dubliners, van Sinéad O' Connor tot The Pogues. En waar kan dat beter dan in Café Camille? Kortom, een middagje thuiskomen. Zondag 21 april, aanvang 15.

Lintje voor Westzaner Cees Dubbelaar

16-04-2019 - Cees Dubbelaar uit Westzaan is dinsdagavond koninklijk onderscheiden voor zijn jarenlange inzet voor de Zeil- en Watersportvereniging Uitgeest (ZWVU). Sinds 1994 is Cees Dubbelaar voorzitter van de ZWVU. Hij vervult al 35 jaar verschillende vrijwilligersfuncties in het watersportwereldje. Locoburgemeester Gerard Slegers van Zaanstad reikte het lintje uit in restaurant Havenrijk in Uitgeest. Dubbelaar werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Politieman mishandeld tijdens onrustige horecanacht

15-04-2019 - CASTRICUM - Afgelopen zaterdagnacht is tijdens de uitloop van de Horeca op de Dorpsstraat in Castricum een politieman mishandeld. Dit gebeurde omstreeks 03.17 uur. Hij kreeg een kaakslag van een dronken jongeman van 16 jaar uit een Uitgeest. Het joch is aangehouden en zijn ouders zijn op de hoogte gesteld. Er zal proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt.