Afdeling De Bollenstreek

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Winkels in Winkelhart Zeezijde geopend op Tweede Paasdag

19-04-2019 - De lokale supermarkten waren vaak al geopend op Tweede Paasdag, maar nu gaan ook veel winkeliers in het centrumgebied van Katwijk open. De winkels gaan maandagmiddag open. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld terecht bij HEMA, Etos, Van Haren, Roest Concept Store, Kids aan Zee, Douglas, Sisters, Humpy, Intertoys, Shoeby en Nelson. Uiteraard openen ook veel horecagelegenheden hun deuren aankomende maandag - in verband met de te verwachten drukte is tijdig reserveren aan te raden. Foto: Archief.

Ren- en toervereniging De Bollenstreek timmert aan de weg

19-04-2019 - Mogelijk is er dit jaar de terugkeer van Tour de Lisse - foto ter illustratie (Foto: pixabay) FIETS • In 1951 werd RTV De Bollenstreek opgericht. Deze ren- en toervereniging, met als thuisbasis Lisse, zocht in De Gewoonste Zaak haar sponsors op, met als gastspreker journalist en schrijver en zelf RTV-lid Thijs Zonneveld. Ceremoniemeester Peter Bemelman gaf het startschot. Door Jankees Faas Dat startschot vond dit keer niet in een hotel met gedekte tafels plaats.

Noord-Holland Horse Trials kiest bewust voor een plek aan het begin van de kalender

18-04-2019 - De bekendheid van de driedaagse Noord-Holland Horse Trials is in steeds meer landen groeiende. Ruiters uit twaalf landen zijn komend weekeinde present bij de eventing wedstrijd op en rond het terrein van Manege Beukers. En dus is het flink hectisch zo in de dagen voorafgaand aan het evenement, weet toernooileider Wim Schrama. Hij heeft zelfs zijn woonplaats Lisse tijdelijk ingeruild voor een hotel, omdat er nog heel ...