Afdeling BONS

KHN afdelingsnieuws

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Verordening Paracommercie gemeente Beekdaelen

21-05-2019
-

Afgelopen 7 mei waren jullie in grote getalen aanwezig bij de Raadscommissie vergadering van de gemeente Beekdaelen. Allereerst dank daarvoor! Wanneer er een grote groep ondernemers aanwezig is, verhoogt dat de druk op de politiek en ziet men dat het onderwerp wel degelijk leeft en belangrijk is.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Lokaal horecanieuws in de media

Gastvrouw van To Re-Create in Schinveld is tevens kunstenares

14-08-2019 - Meer en meer bed and breakfasts duiken op in onze regio. Deze zomer belicht De Limburger het verhaal achter deze vaak bescheiden trekpleisters. In deze aflevering: het kunstzinnige verblijf To Re-Create in Schinveld.