Afdeling Regio Breda

KHN afdelingsnieuws

24 juni "koffieuurtje" KHN Breda, ben je er ook bij?

17-06-2019
-

Het “koffieuurtje” vindt plaats op maandag 24 juni. Tussen 14:00-15:00 uur ben je van harte welkom in de Bruine Pij.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 25 juni in Hilvarenbeek

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cafe De Duizend Pullen 12,5 jaar lid van KHN!

26-03-2019
-

Al 58 jaar runnen de heer & mevrouw Hoogstrate vol trots Cafe De Duizend Pullen in Breda en dit jaar zijn ze al 12,5 jaar lid bij KHN, van harte gefeliciteerd! 

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Veilig uitgaan tijdens carnaval!

26-02-2019
-

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! We gaan er weer een gezellige en veilige carnaval van maken. Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.    

Lokaal horecanieuws in de media

24 juni "koffieuurtje" KHN Breda, ben je er ook bij?

17-06-2019 - Wat houdt dit in? Afgelopen tijd hebben we gemerkt dat de communicatie tussen verschillende partijen af en toe verre van optimaal blijkt. Dit willen we in de toekomst ondervangen. De partijen die aanschuiven zijn sowieso Gemeente Breda, Politie Markdal en eventueel Gastheren. De vraag aan jullie is om het liefst van te voren even de vragen te mailen naar foskebv@gmail.com. KHN bundelt devragen en deze op de goede plek wegleggen.

BAAI sluit openingsweekend af met zomerse zondag aan het water

16-06-2019 - BREDA - De nieuwe horeca en aanlegplaats op de hoek van de Markkade is geopend. Afgelopen vrijdag werd het startschot gegeven voor het openingsweekend van BAAI. En met de zonnige weersvoorspelling voor vandaag kan het openingsweekend op een zomerse manier worden afgesloten.

Iri Verstraeten en Joost Schalk winnaars Stee Trofee

15-06-2019 - In café bar De Stee is vrijdag de Stee Trofee uitgereikt aan Iri Verstraeten en Joost Schalk. Iri won de eerste Stee Trofee voor de vrouwen, want voortaan zijn er tijdens het jaarlijkse voetbalgala in Prinsenbeek ook prijzen voor de beste speelsters van het vrouwenteam van Beek Vooruit.Iri Verstraeten bleef Anouk Oomen, Dionne van Nijnatten, Marissa Gommers en Manon Christ voor.   Bij de mannen won Joost Schalk voor zijn broer Loek, Menno Baremans, Teun Bulkmans en Ruben Goedhart.