Afdeling Bronckhorst

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

De mensen achter In De Dennen: Harry Eggink en Max de Vries

21-04-2019 - VORDEN - Zwembad In de Dennen is een buitenzwembad schitterend gelegen in het mooie bosgebied bij Vorden. Sinds 2014 zorgt een stichting zonder subsidie ervoor dat inwoners en toeristen een heerlijke plek hebben om zomers te zwemmen en te recreëren. Er zijn twee grote baden, een mooie glijbaan en een aantal prachtige ligweiden en terrassen. Een goede horecagelegenheid maakt het buitenzwemfestijn compleet.

Kleuters bezoeken zorghotel Zelhem: 'Ouderen gaan er fysiek en mentaal op vooruit'

19-04-2019 - Zorghotel De Gouden Leeuw in Zelhem vormt het decord van het  tv-programma Kleuters tegen Kwalen van Omroep Max. Gedurende anderhalve maand kregen de ouderen bezoek van kleine kinderen. De eerste twee van de vier afleveringen zijn inmiddels uitgezonden. Bewoonster mevrouw Van Doorn (79) zat eigenlijk 'helemaal niet' op het bezoek te wachten. Achteraf is ze blij dat ze is overgehaald om mee te doen. 'Ik vond het toch wel leuk toen die kinderen binnenkwamen en naar me toe kwamen.

Het oude gemeentehuis van Hengelo wordt waarschijnlijk een Italiaans restaurant

17-04-2019 - HENGELO - De gemeente Bronckhorst heeft het oude gemeentehuis aan de Raadhuisstraat in Hengelo verkocht aan de eigenaar van restaurant Vaticano in Zutphen. Het plan is om een Italiaans restaurant te vestigen in  het pand in hartje Hengelo. Wethouder Willem Buunk is blij met de verkoop van het oude gemeentehuis, dat al lang leegstaat. ,,Deze ondernemers gaan echt iets moois maken van het oude raadhuis. Ze hebben een goed doordachte aanpak voor het opknappen van het pand.