Afdeling Bunschoten/Spakenburg

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Scooterrijder hard onderuit op Kolkplein in Bunschoten

13-06-2019 - updateEen scooterrijder is vanavond op het Kolkplein in Bunschoten hard onderuit gegaan. Hij raakte gewond aan zijn gezicht. Het ongeval vond rond zes uur plaats voor de deur van café Het Wapen van Bunschoten. Volgens ooggetuigen wilde hij een voorbijganger ontwijken en kwam daarbij ten val.  Omstanders verleenden eerste hulp. Voor het ongeluk werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde niet te landen.

Scooterrijder hard onderuit op Kolkplein in Bunschoten

13-06-2019 - updateEen scooterrijder is vanavond op het Kolkplein in Bunschoten hard onderuit gegaan. Hij raakte gewond aan zijn gezicht. Het ongeval vond rond zes uur plaats voor de deur van café Het Wapen van Bunschoten. Volgens ooggetuigen wilde hij een voorbijganger ontwijken en kwam daarbij ten...

Hippe haring en haringpoëzie in Spakenburg

13-06-2019 - Het lekkere seizoen is begonnen. In Spakenburg werd Nationale Haringdag gevierd met duizenden gratis haringen, heel veel gezelligheid en ware haringpoëzie. Gastvrij zijn ze zeker, daar in Spakenburg. "Kom, we gaan even een koffie doen." Visman Ruud van Diermen van Ru-Vis en geboren en getogen Spakenburger vertelt op het overdekte terras van restaurant de Mandemaaker vol enthousiasme over Nationale Haringdag en zijn lievelingsvis. "Ik ben een echte haringfanaat.