Download de gratis KHN App

Voedselveiligheid, waterveiligheid en ongediertebestrijding

logo BdW

Bureau de Wit is een allround en onafhankelijk adviesbureau voor voedselveiligheid, waterveiligheid en ongediertebestrijding. Met ruim 50 jaar ervaring is een goede controle en juist advies bij Bureau de Wit vanzelfsprekend en vertrouwd.

 

Uw ledenvoordeel!
Leden van KHN ontvangen 10% korting op controle en advies op het gebied van voedselveiligheid, waterveiligheid en ongediertebestrijding. Ook krijgt u € 10 korting op allergenentool.nl

Waarom Bureau de Wit?
Veilig en verantwoord voedsel, water en goede hygiëne in uw onderneming heeft u met Bureau de Wit volledig onder controle. Dat betekent voor u een hele zorg minder. Zeker als u vooraf weet wat u voor de dienstverlening betaalt. Bureau de Wit doet namelijk alleen datgene wat écht nodig is voor uw onderneming. De adviseurs van Bureau de Wit zorgen dat u zicht krijgt op alle wettelijke eisen en daaraan voldoet, geven vakkundig advies en kunnen u helpen met het beheer en de registratie.

Nieuw: Bureau de Wit Hotel-Checkup
Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat de schoonmaak en hygiëne van hotelkamers soms te wensen over laat. Bureau de Wit kan ondersteunen door inspecties uit te voeren op hotelkamers. Zij controleren voor u, aan de hand van een checklist, of uw hotelkamers schoon zijn. Per kamer wordt op verschillende punten gecontroleerd en gerapporteerd. De bevindingen worden onderbouwd met foto’s en Bureau de Wit kan in haar geaccrediteerde laboratorium oppervlaktemonsters onderzoeken op de aanwezigheid van verschillende bacteriën. De Bureau de Wit voert de hygiëne-checkup voor u uit vanaf € 42,50 per kamer. Dit is inclusief monstername en onderzoek van 2 oppervlakte-swaps.

E-learning en HACCP-trainingen Hygiënecode voor de horeca 2016
KHN heeft in nauwe samenwerking met Bureau de Wit de technische inhoud van de Hygiënecode voor de horeca geschreven. Om ondernemers en medewerkers bekend te maken met alle bestaande en gewijzigde elementen van de nieuwe hygiënecode heeft Bureau de Wit in samenwerking met KHN een e-learning ontwikkeld. Horecaondernemers en -medewerkers betalen slechts € 15 per persoon, inclusief examen en diploma. Bureau de Wit verzorgt ook klassikale trainingen, inclusief e-learning, vanaf € 95 per persoon.

Hoe profiteert u?
Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Als u het contactformulier invult, neemt Bureau de Wit contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen met Bureau de Wit via 036 536 74 20 en horeca@bureaudewit.nl. Maakt u al gebruik van de diensten van Bureau de Wit? Geef dan uw KHN-lidnummer door en profiteer van de 10% korting.

Terug