Afdeling Castricum

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Concept horecabeleid Heiloo naar college en raad

02-08-2019
-

In april is het horecabeleid geëvalueerd met de horecaondernemers. De input is meegenomen bij het opstellen van het nieuwe beleid en hebben geleid tot gewijzigde concept-beleidsuitgangspunten ten opzichte van het horecabeleid uit 2013.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

Update project “Versterking winkel en verblijfsgebieden Castricum”

08-04-2019
-

Graag informeren we je over de stand van zaken met betrekking tot het project “Versterking winkel en verblijfsgebieden Castricum”. Er is veel gebeurd en hard aan het programma gewerkt. Een aantal projecten is inmiddels uitgevoerd. Hieronder vind je een korte samenvatting. 

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Lokaal horecanieuws in de media

Open dag centrum Chiron Heiloo

20-08-2019 - Je kunt weer deelnemen aan gratis activiteiten zoals: Chinese gym, groepsdanscoaching, klankmeditatie, Chi Neng Qigong. Tegen een kleine vergoeding kun je kennismaken met cranio-scan, Access Bars, Raindropmassage. Er is gelegenheid voor een "meet&greet" bij diverse collega's met o.a. opstellingen, massages, Helende Reis. En we hebben een prijsvraag.

Politici willen opheldering over uitgaansgeweld

19-08-2019 - Ondanks het verscherpte toezicht en extra veiligheidsmaatregelen ging het donderdag weer mis in het dorp. Zo'n twintig jongeren gingen met elkaar op de vuist voor modezaak Mull. Castricumse politici zijn het zat. Ralph Castricum, voorzitter van Forza! Castricum, deelde beelden van de vechtpartij op Twitter. Hij wil dat burgemeester Mans in actie komt. ,,Dat tuig moet een horeca- en gebiedsverbod krijgen. Het is niet de eerste keer dat de vlam in de pan slaat.

Politie complimenteert 'Bij de Buurvrouw' na aanrijding op spoor in Castricum

19-08-2019 - CASTRICUM Tussen Uitgeest en Alkmaar reden er zondagavond lange tijd geen treinen door een aanrijding met een persoon bij Castricum. Alle reizigers die in de trein zaten die bij de aanrijding betrokken was, werden door ProRail en NS geëvacueerd. Het incident vond plaats bij de overgang ter hoogte van restaurant 'Bij de buurvrouw'. Agent Bas Wijnen complimenteert de medewerkers van dit restaurant. "Alle respect voor personeel van 'steakhouse bij de buurvrouw', Mient 1" schrijft hij op Twitter.