Afdeling Castricum

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Heemskerkse ondernemers houden zich aan leeftijdsgrens alcohol

11-04-2019
-

In maart van dit jaar zijn in opdracht van de burgemeester mystery guests ingezet voor controles op de Drank- en Horecawet. De mystery guests hebben in diverse supermarkten en slijterijen gecontroleerd of de leeftijdsgrens voor het verkopen van alcohol wordt nageleefd.

Update project “Versterking winkel en verblijfsgebieden Castricum”

08-04-2019
-

Graag informeren we je over de stand van zaken met betrekking tot het project “Versterking winkel en verblijfsgebieden Castricum”. Er is veel gebeurd en hard aan het programma gewerkt. Een aantal projecten is inmiddels uitgevoerd. Hieronder vind je een korte samenvatting. 

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

Verslag ALV Castricum 12 februari bij Wier&Ga

18-02-2019
-

Op dinsdag 12 februari 2019 vond de algemene ledenvergadering plaats van KHN Castricum. Als locatie was gekozen voor Wier&Ga Eten en Drinken. Een gezellig, eigentijds restaurant op het Bakkerspleintje in Castricum. De opkomst was aan de lage kant, maar dat deed niet af aan de inbreng van de aanwezigen.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Lokaal horecanieuws in de media

Honky Tonk Men in de Bakkerij

17-04-2019 - CASTRICUM - Honky Tonk Men komt uit de omgeving tussen Hoorn en Amsterdam. De band bestaat uit Vijf muzikanten en heeft jarenlange ervaring in de rockabilly country singer-songwriter en Bluegrass scene. De muziek die in de VS in de honky tonks (cafe's) werd en wordt gespeeld, brengen zij in de Nederlandse Honky Tonk's (cafe's) met nummers van o.a Johnny Horton Cash en Dale Watson.

Drukke week brandweer met o.a. rookontwikkeling in Hotel Akersloot[video]

16-04-2019 - Het brandweernieuws van maandag 8 tot en met zondag 14 april. Castricum Maandagochtend 8 april om 10:21 uur, werden de brandweerlieden opgeroepen voor een brandmelding bij de Reigershoeve in Heemskerk. Net voordat ze wilden uitrukken werd de melding weer ingetrokken omdat er een plastic tasje in brand had gestaan en de bedrijfshulpverleners (bhv-ers) het al uit hadden gemaakt.

Wier&Ga en Gewoon bij Roon zijn 'de leukste restaurants van Castricum'

15-04-2019 - CASTRICUM Feest bij Wierenga en Gewoon bij Roon. Beide restaurants zijn maandag in de prijzen gevallen, bij de verkiezing 'leukste restaurant 2019'. Dat gebeurde in een speciaal Award Festival, georganiseerd door 538 DJ'S On Tour, Horeca Vizier, Gastronomie en Vote Company. Kim Köter en (Miss Nederland) Rahima Dirkse waren de presentatoren van het festival. Het evenement vond plaats in een echte festival-setting bij Thuishaven in Amsterdam.