Afdeling Baarn/Soest

KHN afdelingsnieuws

Haringparty KHN Baarn-Soest op 19 juni 2019

16-05-2019
-

Woensdag 19 juni zal het eerste vaatje haring worden geveild. Hoofddoel van deze 18de editie is Stichting Leergeld Soest.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 12 juni in Woerden

29-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Nieuwe eigenaar Paleis Soestdijk was hoe dan ook als winnaar uit de bus gekomen

25-05-2019 - De nieuwe eigenaar van Paleis Soestdijk Made By Holland, was ook als winnaar uit de bus gekomen als van tevoren direct het definitieve aantal woningen en hotelkamers duidelijk was geweest. Dat zegt de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken in antwoord op Kamervragen. In het oorspronkelijke winnende plan staan veel minder woningen ingetekend. In het recente masterplan relt Made bij Holland van 33 extra woningen (98 in totaal) en van een hotel.

Nieuwe eigenaar Paleis Soestdijk was hoe dan ook als winnaar uit de bus gekomen

25-05-2019 - De nieuwe eigenaar van Paleis Soestdijk Made By Holland, was ook als winnaar uit de bus gekomen als van tevoren direct het definitieve aantal woningen en hotelkamers duidelijk was geweest. Dat zegt de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken in antwoord op Kamervragen. In het oorspronkelijke winnende...

Gemeente Soest sluit na twee jaar gedogen 'illegale' horeca bij De Paardenkamp: ook pas geopende theetuin moet dicht

21-05-2019 - De gemeente Soest heeft aangekondigd alle horeca-activiteiten van Stichting De Paardenkamp in Soest stil te leggen. De gemeente treedt op na meerdere meldingen over oneerlijke concurrentie.