Leisureconferentie 'Vrijetijdseconomie Limburg op weg naar 2020'

23 april 2012, Floriade Venlo, Dutch Masters paviljoen

image

Op 23 april 2012 vindt de conferentie ‘Vrijetijdseconomie Limburg op weg naar 2020' plaats. Als locatie voor de conferentie is gekozen voor de Floriade 2012. De Floriade is één van de toonaangevende evenementen in Limburg in 2012.

De verwachting is dat meer dan 2 miljoen mensen de Wereld Tuinbouw Tentoonstelling in Venlo zullen bezoeken. Een evenement dat u als ondernemer in de vrijetijdseconomie interessante kansen biedt om op in te spelen.

De conferentie ‘Vrijetijdseconomie Limburg op weg naar 2020' wordt georganiseerd door de Provincie Limburg in samenwerking met de Samenwerkende VVV's in Limburg, RECRON, Koninklijke Horeca Nederland, HISWA, ANWB, Kamer van Koophandel Limburg en Zuyd Hogeschool.

We nemen u op 23 april mee in de verschillende thema's en ontwikkelingen binnen de vrijetijdseconomie. Daarnaast laten we u zien op welke wijze we in ons beleid de komende jaren invulling geven aan vrijetijdseconomie én we presenteren u de nieuwste toeristische trendcijfers.

Op www.limburg.nl/leisureconferentie vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. Zie ook het programma (PDF).

Ik heet u van harte welkom op 23 april aanstaande op de Floriade.

Met vriendelijke groet,

Mark Verheijen
Gedeputeerde Economie & Financiën
Provincie Limburg


Als lid van KHN kunt u vijf dagen per week terecht bij Info & Advies. Aarzel niet om de telefoon te pakken als u met vragen zit: 0348 489411