Trainingen

Blijven investeren in je eigen ontwikkeling en die van je medewerkers is erg belangrijk. Via KHN kun je daarom verschillende trainingen volgen tegen een zeer voordelig tarief.

Training mindset

Wil jij als horecaondernemer of -medewerker meer vertrouwen hebben in je eigen kunnen? Wil jij jouw ‘growth mindset’ ontwikkelen? Service HACCP Safety Curaçao biedt in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland een cursus die handvatten aanreikt om jou verder te laten groeien.

Bekijk de mindset training

Training voedselveiligheid

Veilig werken met voedsel is van groot belang voor elke horecagelegenheid. Zo is het verplicht om te werken volgens een HACCP-plan. Maar wat is HACCP nu precies en welke regels gelden er voor jou als horecaondernemer?

Voedselveiligheid voor managers

Voedselveiligheid voor medewerkers

SVH e-learning

In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’ biedt KHN in samenwerking met SVH een breed en aantrekkelijk aanbod aan online e-learning modules aan, exclusief voor leden van KHN. Deze modules bieden jou én je medewerkers de mogelijkheid om laagdrempelig jullie kennis en vaardigheden aan te scherpen en jezelf verder te ontwikkelen op de werkvloer. Je kunt al een e-learning volgen vanaf € 2,25. Na het afronden van je e-learning ontvang je een bewijs van deelname.

Klik hier voor meer informatie over de SVH e-learnings

Contactgegevens

Waarnemend regiomanager:

Simone van Laar
Curacao@khn.nl
+31 6 22806892

Regiomanager Curaçao (ter plaatse):

Ulrich de Windt
u.dewindt@khn.nl
+5999 5250403