Eduard heeft meer dan 30 jaar ervaring in gerenommeerde restaurants/hotels en is sinds 1996 één van de weinige SVH-meestergastheren in Nederland. Hij is ook erkend vinoloog van de Wijnacademie en docent. De titel SVH Meestergastheer is de hoogste titel die een gastheer of gastvrouw kan behalen. Een SVH Meestergastheer of -gastvrouw zorgt voor een goede organisatie van de bedieningsbrigade en uitvoering van het gastheerschap op het hoogste niveau.
Na het volgen van deze heeft jouw medewerker meer kennis van het gastvrijheidsconcept en de regels hierbij.
Deze training/workshop is voor startende medewerkers met of zonder opleiding in de horeca.
Aan het einde van deze drie uur weet de deelnemer hoe te handelen bij:
Na deze praktische training/workshop zijn de deelnemers in staat meer uit hun werk te halen en een optimale beleving te realiseren. Weten zij hoe ze echte verbinding maken met gasten en waarmee ze gasten fan van jouw restaurant maken. Weten zij hoe ze gasten zich echt welkom kunnen laten voelen. Het werkplezier zal worden vergroot en het resultaat zal worden verbeterd.
Trainingsduur is maximaal 3 uur.
De training wordt gratis aangeboden.