SVH Verklaring Sociale Hygiëne

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan naast de cursus in twee dagdelen ook een spoedcursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moeten minimaal twee personen vermeld staan. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan als spoedcursus in 1 dag of als cursus in 2 dagdelen.

Inhoud spoedcursus
In één dag wordt de lesstof doorgenomen en word je voorbereid op het officiële SHV examen dat aansluitend aan de spoedcursus wordt afgenomen. Uiterlijk 3 weken voor de cursus ontvang je het boek per post zodat je je vast kunt voorbereiden. Het examen bestaat uit 40 meerkeuze vragen (A,B,C). Wanneer je minimaal 29 vragen goed beantwoord hebt, ben je voor het Sociale Hygiëne examen geslaagd! Als je geslaagd bent voor het examen, ontvang je gelijktijdig met het SVH Diploma de resultaatbrief met je behaalde cijfer. Je wordt automatisch door de LEC-SVH bijgeschreven in het SVH Register en ontvangt de Verklaring kennis en inzicht Sociale Hygiëne.

Tijd
De cursus start om 9.00 uur; het examen is van 17.00 tot 17.40 uur
Ontvangst is een kwartier voor aanvang, de cursus start op de aangegeven tijd.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Waar
INVITEZ, ROC Mondriaan, Koningin Marialaan 9, Den Haag

Opmerking
Om een goed resultaat te behalen is goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal van groot belang!

Bereikbaarheid
De locatie Invitez is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station Den Haag is het een wandeling van 10 minuten. Kom je met de auto? Rondom de school is het betaald parkeren tot 14.00 uur. Op de Theresiastraat is dit zelfs tot 17.00 uur. De parkeerkosten bedragen € 1,80 per uur. Uiteraard is het ook mogelijk om met de fiets of scooter te komen. Hiervoor staat een stalling aan de achterkant van de school.

Cursusdata
Op dit moment wordt de cursus niet aangeboden. Wil je meer informatie, stuur een mail naar khncursussen@khn.nl.

Kosten
Leden KHN € 295
Niet-leden € 405

Herexamen € 155 (excl. boek)
Herexamen niet-leden € 175 (excl. boek)

Prijzen zijn per persoon Inclusief lesboek, examen, certificaat en dagarrangement (koffie, thee en broodjeslunch), exclusief btw. Uiterlijk 3 weken voor de cursus ontvang je het boek per post en de factuur voor de cursus.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Meer trainingen in de Regio Zuid-Holland Noord