Voor horeca ondernemers en (leidinggevende) medewerkers

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Ontslag in de praktijk leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Bovendien wordt de workshop overal in het land aangeboden.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor ondernemers en hun (leidinggevende) medewerkers.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet je:

  • Welke voorbereidingen je moet treffen voor en welke eisen worden gesteld aan een personeelsdossier
  • Welke wegen leiden naar ontslag van jouw medewerker
  • De consequenties van het ontslag, mogelijke procedures en welke vergoeding(en) je moet betalen
  • Hoe je in plaats van een gedwongen ontslag, ook met wederzijdse afspraken het dienstverband kunt beëindigen.

Programma
Een ontslagprocedure is een lastig traject met vele detailvragen. Door de nieuwe wetgeving wordt de juiste opbouw van een dossier, voordat je overgaat tot ontslag, nog belangrijker. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. De workshop geeft een verdieping op het onderdeel 'ontslag' uit de Cursus 'Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk' .

Kosten & betaling
Deze training wordt verzorgd door KHN Advocaten & Juristen. De kosten per workshop bedragen voor leden van KHN € 195; niet leden betalen € 245 dit is inclusief koffie en thee. Je ontvangt na afloop een factuur van KHN Advocaten & Juristen.

Aanmelden, data en locaties

In verband met corona worden de trainingen op dit moment niet gegeven. Als je belangstelling hebt voor een training, kun je dit wel kenbaar maken en we zullen daar zo snel mogelijk contact over opnemen.