Cao-workshops 'De horeca-cao: uw zaak' (halve dag)

Sinds 1 januari 2018 geldt de nieuwe horeca-cao. Wat betekent dit voor u en uw medewerkers? Wat zijn de grootste veranderingen? Waar moet u op letten? Om u hierbij te helpen, organiseren we in het land 10 workshops ‘De horeca-cao: uw zaak’

De workshop bestaat uit twee delen: 

Deel 1: De horeca-cao en het arbeidsrecht in uw zaak

Wanneer is uw medewerker een vakkracht? Hoe moet u de medewerkers inschalen en welk loon krijgen ze dan? Wanneer is een medewerker seizoenkracht en welke speciale regels gelden dan? In dit deel van de workshop gaan we in op de belangrijkste wijzigingen van de nieuwe horeca-cao. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar uw oplossingen. En naar uw wensen voor KHN.

Deel 2: Goede medewerkers in uw zaak

Het gaat goed met de horeca. Gasten brengen steeds vaker een bezoek aan een horecazaak. Maar dit succes brengt ook andere problemen met zich mee: Hoe vindt en behoudt u goed personeel voor uw zaak? In dit onderdeel van de workshop bespreken we de mogelijkheden bij arbeidskrapte. Ter inspiratie delen we succesverhalen van horecaondernemers die op een creatieve manier met personeelstekort omgaan. 

Kosten & betaling

De workshops zijn alleen toegankelijk voor KHN-leden en deelname is gratis. Het maximum aantal deelnemers voor deze training is 30, dus meld u snel aan voor een workshop bij u in de buurt!

Aanmelden

06-04-2018Cao-workshop AmsterdamAanmelden

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan even contact op met uw persoonlijke regiomanager.

Afmelden

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Als u zich aanmeldt, rekenen wij ook op uw komst. Bij niet tijdige afmelding of no show brengen wij € 50 excl. btw in rekening. U kunt zich tot uiterlijk 2 werkdagen van tevoren per e-mail afmelden bij khncursussen@khn.nl

Terug