Horeca Boost (3 dagen)

‘Wie is die gast? Ik wil die gast!’

Het publiek in uw (eet)café, grandcafé, restaurant of bar verandert. U bent op zoek naar inspiratie om deze nieuwe gast te vermaken. U gaat het anders aanpakken om meer uit uw horecazaak te halen. De training Horeca Boost geeft u volop inspiratie en handvatten om uw zaak een nieuwe impuls te geven. In drie dagen begeleiden adviseurs u in de ontwikkeling naar een toekomstbestendig bedrijf.

U krijgt nieuwe inzichten in het ideale avondje uit van het Nederlandse publiek op basis van een onderzoek uitgevoerd door onafhankelijk marktonderzoeksbureau GfK in opdracht van KHN. Met de resultaten van het onderzoek ontwikkelde Horeca Maatwerk een Masterclass. Horeca Boost is gebaseerd op die Masterclass.

U maakt kennis met trends, ontwikkelingen én de kern verbeterpunten voor de gast van vandaag: het concept, het interieur, de menukaart en de gastvrijheidsbeleving. Met onze experts maakt u een vertaalslag naar uw eigen bedrijf.

Horeca Boost is een co-creatie van Horeca Maatwerk en ZiN Inspiratielab.

Voor wie?

De training is bedoeld voor horecaondernemers met een eigen (eet-)café, restaurant, brasserie, grandcafé of bar. Ondernemers die gemotiveerd zijn om hun strategie opnieuw scherp te zetten voor een toekomstbestendige horecazaak.

Aan het einde van de Horeca Boost heeft u:

 • Meer kennis van de (bar)gast van vandaag en morgen en zijn wensen en behoeftes;
 • Handvatten voor het toepassen van nieuwe impulsen of een vernieuwd concept binnen uw bedrijf;
 • Een praktisch actieplan op maat, samen en in huis ontwikkeld met een bedrijfsadviseur naar keuze;

Met als resultaat: meer omzet uit uw zaak, nu en in de toekomst.

Programma

U wordt in drie dagen begeleid in de ontwikkeling naar een rendabel en toekomstbestendig horecabedrijf. Horeca Boost bestaat uit 3 onderdelen:

 1. Kick Off (dagdeel): Kennismaking met de andere deelnemers, doorspreken traject en presentatie doelgroepen onderzoek.
 2. 2-daagse Masterclass: Centraal staat het vinden van aansluiting bij de (nieuwe) doelgroep(en) en het maken van de juiste keuzes voor het eigen bedrijf aan de hand van de thema’s: Marketing (ambitie, doelgroep en strategiebepaling) / Concept- en interieurontwikkeling/ Menukaartontwikkeling/ Gastvrijheidstraining/ Wie ben ik als ondernemer.
 3. Coaching op locatie (3 advies uren)
  Een bedrijfsadviseur komt naar u toe voor een advies naar keuze uit de expertises: Marketing, Conceptontwikkeling, Menukaart ontwikkeling/ keukenprocessing, Gastvrijheidsbeleving, Rendementsverbetering/financiering.

Kosten & betaling

Horeca Boost wordt georganiseerd door ZiN Inspiratielab en Horeca Maatwerk. De introductieprijs is per persoon € 1150 (exclusief btw). Interessant voordeel: de masterclass is fiscaal aftrekbaar. U ontvangt na afloop van de tweedaagse een factuur.

ZiN Inspiratielab Sligro

Data, locatie en aanmelden

 • Kick-Off Horeca Boost @ ZiN Inspiratielab - 11 december 2018
 • 2-daagse Masterclass @ ZiN Inspiratielab - 28 en 29 januari 2019
 • Coaching op locatie - februari/maart 2019 (individuele afspraak met adviseur)

ZiN Inspiratielab is gevestigd aan de Kennedylaan 3 in Veghel.
Aanmelden (via ZiN Inspiratielab)

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Horeca Maatwerk BedrijfsAdvies: 0348 48 94 19 of mail naar bedrijfsadvies@horeca-maatwerk.nl.

Terug
Annuleringsvoorwaarden
Meer cursussen
Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk cursussen en trainingen worden aangeboden door KHN en georganiseerd door Horeca Maatwerk. Horeca Maatwerk is nauw verbonden aan KHN. Voor deze cursussen ontvangt u een factuur van Horeca Maatwerk.