Afdeling De Leye

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

KHN De Leye; verslag ALV, speerpunten, visie en meer nuttige informatie

30-01-2019
-

KHN zijn wij samen, de grotere betrokkenheid vanuit de leden was ook terug te zien bij de opkomst tijdens de ALV door een mooie volle vergaderzaal bij de Guldenberg Hotel & Brasserie in Helvoirt.

Lokaal horecanieuws in de media

Vader van Laura H. en schrijver Thomas Rueb voor literaire middag in Vught

16-06-2019 - VUGHT - In het Strandpaviljoen in Vught (Boslaan 44) vertelt schrijver Thomas Rueb deze zondagmiddag over zijn boek Laura H. Het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. De vader van Laura H. geeft een toelichting tijdens de bijeenkomst die om 16.00 uur begint.  In de zomer van 2016 werd buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit 'Sweet Lake City'. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis.

Oplossing gevaarlijke verkeerssituatie 'rotonde van der Valk' in zicht; er komt een tweede fietsbrug

14-06-2019 - VUGHT - Dé oplossing voor de gevaarlijke verkeerssituatie ter hoogte van hotel Van der Valk in Vught is in zicht. Donderdag 27 juni buigt de Vughtse gemeenteraad zich over het voorstel om 250.000 euro beschikbaar te stellen voor de aanleg van een tweede fietsbrug aan de oostzijde van de rotonde Postweg - Heunweg. Woensdag 19 juni wordt het nieuwe, aangepaste plan gepresenteerd in het stadhuis van Den Bosch.

Echtpaar vindt gestolen trouwboek terug, in stukken gescheurd en gedumpt langs de A28

14-06-2019 - VUGHT/DINTELOORD - Hij wist niet hoe snel hij van woonplaats in Noord-Brabant naar Putten moest rijden. Het trouwboek van Feico Ernst en zijn bruid Evelien is gevonden, nadat het vorige week uit hun auto werd gestolen bij het Postilion hotel in Putten. Maar het boek werd wel compleet aan stukken gescheurd en gedumpt langs de A28. En dus krijgt de zoektocht een naar einde. ,,Dat de dieven dit moedwillig hebben vernield, dat gaat mij te ver'', zegt een verbouwereerde Ernst via de telefoon.