Afdeling DEAL

KHN afdelingsnieuws

Algemene Ledenvergadering voor alle afdelingen in de regio Groningen op 1 juli 2019

06-06-2019
-

“Wie denkt Robèr Willemsen wel dat hij is?” Simpel: jouw collega.. . Hij is eigenaar van 3 horecabedrijven: Café Melief Bender, Proeflokaal De Pui en Brasserie Wijnbar Muller & Co. Allemaal bij of in Rotterdam.  

Tot €5.000 euro subsidie wanneer je een creatieveling uit Groningen inschakelt !

11-04-2019
-

Wil je de wand van je pand laten verfraaien door een kunstenaar/illustrator, of een kunstwerk voor je zaak plaatsen die meteen de aandacht van de klant trekt? Of bijvoorbeeld een unieke bar laten bouwen door een creatieve designer, of jullie wachtmuziekje laten componeren door een muzikant?

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Patrick Beijk gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

11-09-2018
-

Patrick Beijk, eigenaar van mr. Mofongo en The Dog Bollocks, is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Groningen!

Lokaal horecanieuws in de media

Restaurant Mothers United op station Delfzijl is tijdelijk gesloten

13-06-2019 - Wie een hapje wil eten bij restaurant Mothers United in het Delfzijlster stationsgebouw komt voor een dichte deur te staan. Het eethuis is tijdelijk dicht. De zaak viel onder Bewonersbedrijf Delfzijl Noord. Maar deze organisatie trekt zich terug. Er zijn gesprekken gaande met andere partijen om het restaurant draaiende te houden.Mothers UnitedHet restaurant annex koffiehuis in de oude stationsrestauratie werd vorig jaar geopend.

Restaurant Mothers United dicht

13-06-2019 - De zaak viel onder Bewonersbedrijf Delfzijl Noord. Maar deze organisatie trekt zich terug. Er zijn gesprekken gaande met andere partijen om het restaurant draaiende te houden.Het restaurant annex koffiehuis in de oude stationsrestauratie werd vorig jaar geopend. De dames, een kleine groep Antilliaanse bijstandsmoeders van Mothers United, waren tweeënhalfjaar bezig met de voorbereidingen van hun…