Afdeling Den Helder

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Breng gratis je evenement of nieuws onder de aandacht via Holland boven Amsterdam

28-06-2019
-

De destinatie marketingorganisatie Holland boven Amsterdam (HbA) houdt zich bezig met marketing en promotie van het gebied Noord-Holland Noord om bezoekers uit andere regio’s te verleiden in onze regio te verblijven. Het budget voor marketingacties wordt door 17 gemeenten beschikbaar gesteld.

Verslag overleg coördinatoren strandverenigingen Noord-Holland 22 mei

03-06-2019
-

Op 22 mei heeft een overleg plaatsgevonden met de vijf coördinatoren van de strandverenigingen in Noord-Holland. Strandpaviljoen Deining was gastheer tijdens deze vergadering. Onderstaand treffen jullie de overgebleven punten aan en de koppelingen naar de diverse onderliggende stukken.

Succesvolle kick-off Horeca Academie Noord-Holland-Noord

23-05-2019
-

Op dinsdag 21 mei vond de kick-off plaats van de Horeca Academie Noord-Holland-Noord tijdens een geslaagde middag met een goede opkomst van diverse horecaondernemers en andere belanghebbenden.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Even voorstellen: nieuwe KHN-regiomanager Ramesh Jongens

03-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Ramesh Jongens en per 3 december 2018 ben ik uw contactpersoon bij uw branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland.

Lokaal horecanieuws in de media

Toch een zonnetje voor Vis op de Plint

17-08-2019 - Den Helder - Nooit iets te doen in Den Helder, maar toch is er ook dit weekend weer een evenement dat dankzij het succes in de twee voorgaande jaren op herhaling mag. Voor de derde keer "Vis op de Plint", dat zijn naam te danken heeft aan de oude benaming van de kade waar het evenement plaatsvindt. Naast de vertrouwde terrassen van Kade 60, Njoy, Kunst & Kitchen, Stoom en KeyKeg Café is er ook een aantal Foodtrucks met vers gerookte, gegrilde of gebakken vis.

Veteranendag weer gezellige bijeenkomst

17-08-2019 - Den Helder - Hotel Den Helder stroomde vrijdagmiddag vol, een ware invasie van krasse knarren en ook jonge militairen. Veteranendag 2019 was met een kleine 800 deelnemers weer een gezellige samenkomst van maten bij een biertje. De indrukwekkende stilte van twee minuten werd afgesloten met het Wilhelmus. Het volkslied werd op trompet gespeeld door Jan Bosch, een politieman uit Zwolle die speciaal voor deze dag naar Den Helder kwam.

Varen met de TX44: Marinehaven en 100% zeehondengarant..

14-08-2019 - Varen met de TX44: Marinehaven en 100% zeehondengarantie Het is voor Erik en Karin Rossing het eerste seizoen dat ze met hun rondvaartboot de zee op gaan. Na wat experimenteren zijn ze er achter waar hun kracht ligt: naar de zeehonden en de marinehaven in Den Helder, met daarbij kleinschalige horeca. Persoonlijk contact en gezelligheid staan voorop. Voordat het schip in april voor de eerste keer met de nieuwe eigenaars uitvoer, hebben Erik en Karin het interieur grondig aangepakt.