Afdeling Den Helder

KHN afdelingsnieuws

Leuke workshops voor praktijkbegeleiders op het Horizon in Heerhugowaard

19-04-2019
-

Ook dit jaar organiseert het Horizon college ‘Horizon Plaza’. Horizon Plaza is een evenement voor praktijkopleiders die de studenten begeleiden bij het aanleren van de beroepspraktijkvorming (BPV). Met dit evenement wil het Horizon college jou als praktijkopleider bedanken voor jouw passie, inzet en toewijding om samen met het onderwijs de vakmensen te vormen die in de toekomst nodig zijn.

Workshop Dossieropbouw en ontslag (halve dag) 27 mei in Heemskerk

11-04-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Cursus Marketing in de horeca (1 dag) 14 mei in Bloemendaal

02-04-2019
-

Je wilt je vaste gasten binden en nieuwe gasten verleiden om voor jou te kiezen. Maar hoe doe je dat in een wereld met een enorm horeca-aanbod? Met deze cursus weet je hoe je verschillende marketingmiddelen inzet om bekende en nieuwe gasten naar jouw horecabedrijf te trekken.

In 9 stappen naar Excellent cameratoezicht via de gratis scan voor ondernemers in Noord-Holland

26-03-2019
-

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen camera’s in Nederland zijn. Camera’s om ondernemers, burgers en hun eigendommen te beschermen. In meer dan de helft van de gevallen blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze daardoor niet door de politie worden gebruikt om daders op te sporen.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 7 mei in Castricum

25-03-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Politiek en horeca Noord-Holland: het is tijd dat er één overheidsloket voor strandondernemers komt

08-03-2019
-

Er moet zo snel mogelijk één loket komen waar strandondernemers in Noord-Holland al hun vergunningen kunnen regelen. Daarmee moet er een eind komen aan de wirwar van overheidsloketten waar strandondernemers nu mee te maken hebben. Dit was één van de uitkomsten van het politieke debat dat KHN Noord-Holland dinsdagavond 6 maart in De Nadorst in Blokker organiseerde.

UPDATE overleg Strandbelangen Noord-Holland 27 februari 2019

01-03-2019
-

Op woensdag 27 februari heeft de Strandbelangen Noord-Holland vergaderd bij Strandpaviljoen Deining in Castricum.

Koopstroomonderzoek 2018: Online shoppen vooral effect op middelgrote centra

15-02-2019
-

Het aantal mensen dat online winkelt, blijft nog steeds toenemen. Dat heeft met name effect op middelgrote winkelcentra. Winkels in deze gebieden zien hun omzet teruglopen. Dat is een van de conclusies uit het ‘Randstad Koopstromenonderzoek 2018’. Opvallend is dat de grote centra hun positie juist verstevigen.

Veel ideeën voor arbeidsmarkt in de Kop van Noord-Holland

14-02-2019
-

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst van het Groot Bestuurlijk Overleg (GBO) op vrijdag 8 februari zijn ruim 120 deelnemers met elkaar aan de slag gegaan met actuele vraagstukken op het gebied van werk. Dat heeft een aantal goeie ideeën opgeleverd. Het winnende team met het beste idee van een Talent Adoptieplan (TAP) verdient de enorme wisselbeker.

Provinciale Staten op de hoogte gebracht van belang van de horeca

13-12-2018
-

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2019 heeft KHN Noord-Holland een brief naar de partijen binnen de provincie Noord-Holland gestuurd om een aantal belangrijke zaken onder hun aandacht te brengen. Het gaat om onderwerpen die van belang zijn voor horecaondernemers in de provincie Noord-Holland.

Lokaal horecanieuws in de media

Slenteren door Den Helder (12)

19-04-2019 - DEN HELDER Er zijn zo van die plekjes in Den Helder die door de naoorlogse stadsuitbreiding tot stand zijn gekomen, zoals het Marsdiepplein. Zo begin jaren vijftig is men begonnen met de bouw van de wijk Nieuw Den Helder en in 1955 is het Marsdiepplein in gebruik genomen. Op de hoek van het Marsdiepplein/hoek Waddenzeestraat torende jarenlang het gebouw van de Nutsspaarbank hoog boven alles uit; tegenwoordig heeft dit gebouw een culinaire functie.

Helderse burgemeester trekt niet fles champagne open als hij een horecabedrijf moet sluiten

15-04-2019 - Helderse horecazaken en drugspanden die op slot gaan, horecavergunningen die worden ingetrokken. Hoewel het lijkt alsof burgemeester Koen Schuiling een zero-tolerance beleid voert, ligt het volgens hem 'heel genuanceerd'. Het kan zijn dat in Den Helder meer horecazaken worden gesloten dan elders in de regio, zegt de burgemeester. ,,Misschien omdat we hier meer horecagelegenheden hebben. En als wij maatregelen nemen, melden ...