Afdeling Deurne

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Nieuwe regiomanager regio Oost Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf nogmaals voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik was tot voor kort de vervanger van Merel Reijers tijdens haar zwangerschapsverlof in jouw gebied. Inmiddels is Merel bevallen van een gezonde zoon en vervangt zij tijdelijk de functie van regiomanager in Midden West Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Oost Brabant

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Yumi Overbeeke en ik vervang tijdelijk Merel Reijers, die op dit moment afwezig is in verband met zwangerschapsverlof. Ik zal me de komende periode met name richten op het afleggen van individuele relatiebeheerbezoeken in uw gebied.

Lokaal horecanieuws in de media

Met de VVV-Autoroute langs prachtige Peeljuwelen

15-06-2019 - Laarbeek/De Peel - Nieuw! Een autoroute van 130 km langs 5 prachtige peelgemeenten. Als boekje verkrijgbaar bij de VVV's van Gemert/Bakel, Asten, Deurne, Helmond en Laarbeek. Een heldere routebeschrijving, boordevol informatie. Bedoeld voor iedereen die niet meteen denkt aan wandelen of fietsen, maar toch De Peel wil ontdekken. VVV De Peel stuurde redacteur Jac Babin met zijn vrouw op pad, om deze route voor u grondig te verkennen.

Kermis Deurne blijft verboden terrein voor livemuziek

14-06-2019 - DEURNE - De Deurnese kermis blijft verboden terrein voor livemuziek en bands. Op verzoek van de VVD wilde burgemeester Hilko Mak het verbod van 2016  heroverwegen door het gesprek aan te gaan met horeca-ondernemers.  Maar uit die gesprekken bleek volgens Mak dat de horeca tevreden is over het verloop van de kermissen in de afgelopen jaren.