Afdeling Deventer

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

College vraagt de gemeenteraad de Omgevingsvisie vrij te geven voor inspraak KHN Deventer

13-12-2018
-

In de afgelopen maanden hebben we, samen met u, gewerkt aan het ontwikkelen van de Deventer Omgevingsvisie. De drie bijeenkomsten in februari, juli en oktober leverden waardevolle gesprekken op. De afgelopen weken hebben we deze uitkomsten verwerkt in het visiedocument. De inhoud is verder geconcretiseerd, wat resulteerde in minder pagina’s en meer duidelijkheid.

Lokaal horecanieuws in de media

Horeca toppers opgelet: 5 toffe vacatures in Deventer

20-04-2019 - Zit gastvrijheid en vriendelijkheid in jouw aard en ben je in staat zelfstandig te werken en je collega's aan te sturen? Food & Joy zoekt namelijk een fulltime enthousiaste medewerker bediening.

Op z'n Italiaans uit eten bij Rafaele's in Deventer

20-04-2019 - Het gonst in het pand van Raffaele's Foodbar aan de Brink in Deventer. In het langgerekte, enigszins industrieel ingerichte, restaurant kan geluncht, geborreld en gedineerd worden. Precies als in Italië: ongecompliceerd en samen met vrienden en familie.

Fietsen door een restaurant

19-04-2019 - DEVENTER - Mountainbikers die een unieke stadstocht willen maken, kunnen op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) meedoen aan de Rivel Urban Trail in het Deventer Havenkwartier. Die trail is onderdeel van het eerste Fietstival Deventer. De mountainbikers rijden onder meer dwars door restaurant Food Dock en mogen ook de hindernissen van Burnside beproeven. "Maar er is nog veel meer", aldus Erick van Zijl, van de organiserende Lionsclub Deventer IJsselvallei.