Afdeling Deventer

KHN afdelingsnieuws

Ben jij ook bij de (gratis) workshop Informatieplicht Energiebesparing op dinsdag 25 juni?

13-06-2019
-

Verbruikt jouw bedrijf meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 gas per jaar? Dan ben je verplicht om je voor 1 juli 2019 te registreren bij het e-Loket Informatieplicht Energiebesparing van de overheid. Daar moet je aangeven welke maatregelen je hebt genomen of gaat nemen om energie te besparen.

TOTO project Gastvrij Overijssel organiseert Workshop: Employee journey op 18 juni

03-06-2019
-

Dit Powerlab zit vol interactie, inspiratie en Fan Facts! Je gaat naar huis met concrete tips voor deze 7 momenten van de waarheid en een schat aan ervaringen van andere deelnemers.

Pilot live Cooking en live Muziek en verlenging sluitingsuur terras van start in Deventer !!

27-05-2019
-

De burgemeester heeft 2 april 2019 ingestemd met het voorstel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Deventer om een pilot live cooking, live muziek (akoestisch) en sluitingsuur van het terras tot 02:00 uur op de pleinterrassen (Brink, Grote Kerkhof en de Grote Poot) toe te staan.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 1 juli in Zwolle

27-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Gasflessen opslaan als horecaondernemer in de gemeente Deventer

22-05-2019
-

Omgevingsdienst IJsselland controleert de komende tijd de opslag van gasflessen bij horecagelegenheden in de binnenstad van gemeenten in IJsselland. Horecaondernemers gebruiken steeds vaker gasheaters om terrassen te verwarmen. Bewoners in de dichtbevolkte woonomgeving maken zich zorgen over hun veiligheid.

Basistraining Bhv en E-learning op 25 juni in Zwolle

13-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Binnenkijken bij het nieuwe St. Maxime: een vleugje Frankrijk in de Deventer binnenstad

17-06-2019 - Op een maandagmiddag stap ik Café Cuisine St. Maxime binnen. "Het is de eerste dag sinds onze opening ruim twee weken geleden dat het iets rustiger is", lacht bedrijfsleider Marijn. Wat eerder de Dikke van Dale was is omgetoverd tot een prachtig nieuw en veelzijdig concept en het voormalig pand van In Den Borrelaer is er bij getrokken. Tijd om een kijkje te nemen. "We wilden een plek creëren die prettig was en duidelijk voor iedereen.

Opening AH to go 2 september

17-06-2019 - Na de zomervakantie opent cateraar Appèl AH to go vestigingen bij Saxion in Deventer en Enschede. De officiële opening van beide winkels vindt maandag 2 september 2019 plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang. De verbouwing vindt in week 30 in Deventer plaats en in week 34 in Enschede. Eventuele geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt.

Nieuw café: goodbye Dikke van Dale, bonjour St. Maxime

14-06-2019 - 'De keuken en de bar staan nog op dezelfde plek. Maar verder is alles anders.' Eigenaar Paul Klösters laat trots zijn nieuwe zaak aan de Nieuwe Markt in Deventer zien...