Afdeling Deventer

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Pilot live Cooking en live Muziek en verlenging sluitingsuur terras van start in Deventer !!

10-07-2019
-

De burgemeester heeft 2 april 2019 ingestemd met het voorstel van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Deventer om een pilot live cooking, live muziek (akoestisch) en sluitingsuur van het terras tot 02:00 uur op de pleinterrassen (Brink, Grote Kerkhof en de Grote Poot) toe te staan.

Gasflessen opslaan als horecaondernemer in de gemeente Deventer

22-05-2019
-

Omgevingsdienst IJsselland controleert de komende tijd de opslag van gasflessen bij horecagelegenheden in de binnenstad van gemeenten in IJsselland. Horecaondernemers gebruiken steeds vaker gasheaters om terrassen te verwarmen. Bewoners in de dichtbevolkte woonomgeving maken zich zorgen over hun veiligheid.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Meer dan genoeg kroegen en terrassen in Deventer

17-08-2019 - Deventer geeft ondernemers sinds vorig jaar bijna onbegrensde mogelijkheden om in hartje stad een horeca-zaak te beginnen. Daar is niet iedereen blij mee, zoals de bestaande concurrentie. ,,Het is een beetje suf dat we eerst gevraagd hebben om de rem eraf te halen en nu eigenlijk vinden dat er een grens moet zijn."  Ivar Penris 17-08-19, 17:00 Bron: de Stentor Delen per e-mail Sluit Max Herzdahl, eigenaar van onder meer de restaurants Jackies en NO.

Favorieten van Melissa: 'De carpaccio van La Cubanita!'

17-08-2019 - Als teamleider van de horeca-afdeling bij de Jumbo in Colmschate is Melissa Boksebeld (20) vaak in Deventer te vinden. Tussen het verkopen van broodjes en drankjes door, deelt ze haar favorieten in Deventer met ons.

Beleid Deventer houdt criminelen buiten de deur

17-08-2019 - Sinds 2018 liggen ook de verstrekte horecavergunningen en vastgoedtransacties van de gemeente standaard onder het vergrootglas om zo inmenging van criminelen te voorkomen. Dat leidde meermaals tot het niet verstrekken van vergunningen of het spaaklopen van vastgoedtransacties. Dat blijkt uit interne rapportage van de gemeente.