Afdeling Doetinchem

KHN afdelingsnieuws

Veluweacademy.nl biedt uitdagende baan aan afgestudeerde mbo’ers

26-06-2019
-

De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Bouw Joop Sarsplein vertraagd tot najaar

14-08-2019 - De realisatie van het horecaplein aan de Grutstraat in Doetinchem heeft vertraging opgelopen doordat onderdelen voor het plein niet op tijd geleverd zijn. Deze zomer zou het Joop Sarsplein, zoals het horeacaplein gaat heten, klaar zijn maar de officiële oplevering is nu uitgesteld tot het najaar. "Er is vertraging opgetreden in de levering van metaalwerken", zo laat de gemeente Doetinchem in een reactie weten.

Dit restaurant opent in het najaar aan de achterzijde van het 'V&D-pand' in Doetinchem

12-08-2019 - DOETINCHEM - Een aannemer verbouwt de achterzijde van het voormalige pand van V&D in Doetinchem momenteel tot een wereldrestaurant. Wanya Lin-Chou en Ming Lin openen er in het najaar Mingle. Het restaurant met tal van verschillende keukens krijgt zo'n 260 zitplaatsen. Volgend jaar...