Afdeling Doetinchem

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Op deze plekken in Doetinchem kun je brunchen met Pasen

16-04-2019 - Pasen is weer in aantocht. Er kan weer heerlijk worden gebruncht en gedineerd bij Groeskamp. Reserveer snel!https://www.groeskamp.nl/special-events/pasen-2019 Ook bij Groeskamp kun je aanschuiven voor een heerlijke paasbrunch. Het restaurant heeft allemaal lekkernijen op het menu staan variërend van ambachtelijk wit batardbrood, rundercarpaccio met pesto, oude kaas en rosbief met truffelmayonaise. De kosten zijn €32,50 per persoon. Voor kinderen onder de 12 jaar: €15,95 per kind.

Lekker! 3 x kaasfondue in Doetinchem

11-04-2019 - De perfecte plek voor een échte kaasfondue? Dat is natuurlijk Taverne Edelweiss. In dit Zwitserse restaurant bestel je een traditionele kaasfondue, inclusief Zwitserse kaas. Uiteraard met allemaal lekkernijen om in de kaas te dopen.