Domeinadviseurs

Domeinadviseurs

Om goed aangesloten te blijven bij de wensen en behoeften van onze leden op het gebied van belangenbehartiging, advies en ledenvoordelen, stemt KHN af met 'domeinadviseurs' voor de horecadomeinen Eten, Drinken, Overnachten en Vrije tijd.

De domeinadviseurs vertegenwoordigen hun achterban en fungeren als interne Raad van Advies voor de Ledenraad en het Landelijk Bestuur. Dit betekent concreet dat zij de leden van de Ledenraad en het Landelijk Bestuur, gevraagd en ongevraagd, adviseren over relevante kwesties op basis van wat er speelt in hun achterban. Ook vormen zij de linking pin naar relevante samenwerkingsverbanden en platforms binnen hun domein.

Uitdagingen 2017
Voor 2017 liggen de grootste uitdagingen per domein:

  • voor het domein Drinken zijn dit de nieuwe Drank- en Horecawet, de leeftijdgrensverhoging voor de verkoop van alcohol en veiligheid
  • voor het domein Overnachten zijn dat de online booking agents en de hotelclassificatie
  • voor het domein Eten gaat het om onderwerpen als duurzaam & gezond en online marketing
  • voor het domein Vrije Tijd gaat het om Innovatieve samenwerking en sport & wellness.

Domeinadviseurs

 

Eric de Kock
Domeinadviseur Drinken (a.i.)

Eric de Kock is eigenaar van Eetcafé Walzicht in Woerden. Als ondernemer en secretaris van Stichting Tapwedstrijden houdt hij zich praktisch dag en nacht bezig met ‘bier’ wat tegelijkertijd zijn passie is. Met zijn horecazaak heeft hij actief te maken gehad met de transitie van de 16-18 leeftijdsgrens, rookbeleid en veiligheid. Als Domeinadviseur Drinken vertegenwoordigt hij de drankverstrekkende bedrijven. Met zijn achtergrond, interesses en netwerk vormt hij tevens een verbindende schakel met domein Eten en Vrije tijd.

Neem contact op met Eric de Kock.

Marcel Hansen
Domeinadviseur Eten

Marcel Hansen is mede-eigenaar van restaurant de Zilte Zoen (in Schoorl, Bergen aan Zee en Egmond), pension Koetshuis 34 in Schoorl en eigenaar van restaurant Van Dis in Hoogkarspel. Hij is horecaman in hart en nieren en een fervent wijnliefhebber. Marcel vertegenwoordigt het brede domein Eten: cafetaria's, restaurants, lunchrooms enzovoort.

Neem contact op met Marcel Hansen.

Gabriella Esselbrugge
Domeinadviseur Overnachten

Gabriella Esselbrugge is eigenaar van hotel/restaurant ‘De dames van de Jonge in Giethoorn. Een zeer betrokken horecaondernemer die zich als domeinadviseur met name inzet op de dossiers die belangrijk zijn voor hoteliers zoals de hotelclassificatie en ontwikkelingen rond online travel agents.

Neem contact op met Gabriella Esselbrugge.

Jan Reuvers

Jan Reuvers
Domeinadviseur Vrije tijd

Jan Reuvers is oud-voorzitter van de Club van Elf en directeur van Compagnie Des Alpes, die onder andere attractieparken beheert. Als domeinadviseur Vrije Tijd houdt hij zich met name bezig met de innovatieve samenwerking tussen sport en wellness.

Neem contact op met Jan Reuvers.

Terug
Download de gratis KHN App

https://twitter.com/khn 787936653616742400