Afdeling Edam-Volendam

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 23 september in Alkmaar

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

OPROEP! Verzamelen reacties na de controles op schenken 18+

26-07-2019
-

De gemeente heeft in mei en juni controles laten uitvoeren op het naleven van de regels op het schenken van alcohol aan 18+. Er blijken onduidelijkheden te zijn. KHN Edam-Volendam wil dit graag bij de horeca inventariseren.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Samenvatting bestuursvergadering 2 juli KHN Edam Volendam

10-07-2019
-

Op dinsdag 2 juli jl. heeft het bestuur van KHN Edam Volendam een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Restaurant Le Pompadour Haven 142, 1131 EW Volendam. Wat kwam er zoal ter sprake?

Posters LEF zijn te bestellen bij de gemeente

08-07-2019
-

Voor de communicatie naar de bezoekers van de horeca en het onder de aandacht brengen van de regels zijn posters beschikbaar voor in de horeca.

Uitnodiging 23 september Conferentie Markermeer-IJmeer Dynamiek en verbinding

05-07-2019
-

Het Markermeer-IJmeer: een groot zoetwatermeer van internationaal natuurbelang in het hart van Nederland. Overheden en bedrijfsleven werken samen om het gebied vitaler en veerkrachtiger te maken.

NL Hotelsteden Index Invast Hotels 2019, bekijk 'm nu

25-06-2019
-

Invast Hotels heeft in 2019 voor de tweede keer het grote onderzoek uitgevoerd naar de bezettingsgraden en gemiddelde kamerprijzen van hotels in de grootste hotelsteden van Nederland in 2018. Met dit onderzoek wordt het beste inzicht verkregen in de regionale verschillen van steden binnen de Nederlandse hotelmarkt. Elke stad is onderzocht met meer dan 10 hotels, dit om te kunnen spreken over een volwaardige hotelmarkt binnen een stad.

Samenvatting bestuursvergadering 4 juni KHN Edam Volendam

11-06-2019
-

Op dinsdag 4 juni jl. heeft het bestuur van KHN Edam Volendam een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Restaurant Le Pompadour Haven 142, 1131 EW Volendam. Wat kwam er zoal ter sprake?  

Samenvatting bestuursvergadering van KHN Edam Volendam gehouden op 7 mei

10-05-2019
-

Op dinsdag 7 mei jl. heeft het bestuur van KHN Edam Volendam een bestuursvergadering gehouden, en wel bij Restaurant Le Pompadour Haven 142, 1131 EW Volendam. Wat kwam er zoal ter sprake?

Woensdag 10 april 18.00 uur ThemaCafé voor detaillisten en horecaondernemers

09-04-2019
-

Tijdens dit ThemaCafé gaan we op een leuke manier aan de slag met herbestemming, werklocaties en uitbreiding. We gaan vier gebieden opnieuw inrichten: de centra van Edam en Volendam, het buitengebied en de bedrijventerreinen.

Lokaal horecanieuws in de media

Foodmarket Volendam 'uiterst aangename culinaire onderbreking'

15-08-2019 - 'Even een culinaire pauze in het feestgedruis.' Zo wordt de eerste Foodmarket in de Brugstraat omschreven. Een aangename onderbreking zo blijkt, want het voortreffelijke eten valt goed in de smaak bij de bezoekers. Er zijn vooraf wat zorgen over voorspelde regen, maar Niels Runderkamp, alias de barbecuekoning, verzekerde aan het begin van de week al dat het goed zou komen. ,,Als ik kom, schijnt altijd de zon." Het ...

Polsbandje met ID moet drankgebruik minderjarigen in Edam-Volendam beteugelen

15-08-2019 - Het aanbrengen van polsbandjes met daarop naam en leeftijd van de drager moet er in Edam-Volendam toe leiden dat horecabedrijven geen alcohol meer schenken aan minderjarigen. Al bij de komende kermissen in Edam en Volendam wordt dit systeem geïntroduceerd. Bij een afgelopen voorjaar gehouden controle blijkt 85 procent van de bezochte horecabedrijven, winkels, slijterijen, sportclubs en culturele instellingen in de gemeente in overtreding te zijn geweest ...

Nieuw fietspad langs de N247 in Katwoude

15-08-2019 - 15-8-2019 om 12:00 Een langgekoesterde wens van de provincie Noord-Holland lijkt nu in vervulling te gaan. Er komt een nieuw fietspad langs de N247 in Katwoude, tussen Hotel Volendam Van der Valk en Monnickendam (bij de Irene Hoeve in Katwoude).   Met de familie Leek, eigenaar van de kaas- en klompenboerderij Irene Hoeve, is overeenstemming bereikt over de verkoop van een strook grond.