Afdeling Ede

KHN afdelingsnieuws

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.

Lokaal horecanieuws in de media

Groepsvrijwilliger hout, metaal, groen en horeca

19-06-2019 - De jongeren van Pluryn, de Hoenderloo Groep zijn op zoek naar iemand die ze ondersteuning wil bieden bij bijvoorbeeld werken met hout, metaal, groen en in de horeca. Dit bezorgt de jongere een leuke dag. Doordat de jongeren autisme hebben en verbaal mondig kunnen reageren is het belangrijk dat je op een duidelijke manier met hen communiceert. Dit geeft hen stabiliteit en duidelijkheid, wat ze nodig hebben. Je hebt het geduld om hen op een positieve en rustige manier te benaderen.

Koning opent nieuwe Park Paviljoen

18-06-2019 - HOENDERLOO - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 21 juni het nieuwe Park Paviljoen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. In het paviljoen zijn een informatiebalie, educatie- en ontvangstruimten, een restaurant en een Parkwinkel gehuisvest. Het nieuwe gebouw vormt dé uitvalsbasis voor een dagje Hoge Veluwe. Het Park Paviljoen biedt bezoekers een gastvrij onthaal en voegt een belevenis toe aan het Park.

Vijf fracties niet blij met casus Mr.Bojangles

18-06-2019 - EDE De fracties van GroenLinks, de ChristenUnie, het CDA, de SGP en de PvdA zijn niet tevreden hoe het gemeentebestuur omgaat met klachten over geluidsoverlast op terrassen van cafés in het centrum. Zeker niet als het gaat om de casus Mr.Bojangels aan de Marktstraat langs de spoorlijn. Freek Wolff  Van 20 juli tot en met 1 oktober 2018 werd een 'pilot' uitgevoerd met verruimde terrastijden (na middernacht) op de Markt, de Marktstraat en het Museumplein.