Afdeling Ede

KHN afdelingsnieuws

Profiteer als recreatieondernemer van de Veluwse groepsaankoop van laadpalen voor elektrische auto’s!

05-08-2019
-

De Veluwe op 1 inventariseert jouw wensen tot de aankoop van laadpalen voor de elektrische auto en biedt daarbij een interessant financieel groepsvoordeel.

KHN Ede in goed overleg met gemeente Ede

04-07-2019
-

KHN Ede is jouw lokale belangenbehartiger richting gemeente Ede, een taak die het bestuur serieus neemt en met daadkracht op pakt.

Lokaal horecanieuws in de media

Drie bezwaren tegen Energiehotel bij Pathé in Ede

14-08-2019 - EDE - Er zijn drie bezwaren ingediend bij de gemeente Ede tegen de komst van het zogeheten Energiehotel naast bioscoop Pathé in de wijk Rietkampen. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente. Onlangs bracht Gerben Kuipers zijn plannen voor het hotel naar buiten. Belanghebbenden konden tot...

Drie bezwaren tegen Energiehotel bij Pathé in Ede

14-08-2019 - EDE - Er zijn drie bezwaren ingediend bij de gemeente Ede tegen de komst van het zogeheten Energiehotel naast bioscoop Pathé in de wijk Rietkampen. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente. Onlangs bracht Gerben Kuipers zijn plannen voor het hotel naar buiten. Belanghebbenden konden tot en met 31 juli bezwaar maken tegen het ontwerp-bestemmingsplan dat het college van burgemeester en wethouders ter inzage had gelegd.