Afdeling Eersel

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

KHN feliciteert familiebedrijf Promessa in Eersel met 25 jaar lidmaatschap!

27-02-2019
-

Rob Dijkstra is trotse mede-eigenaar van het familiebedrijf 'Promessa' in Eersel. Een eigentijds en trendy restaurant in een prachtig authentiek pand.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

18-12-2018
-

Graag stel ik mezelf aan u voor: mijn naam is Angèle Liu en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die op dit moment voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Ik zal me de komende periode met name richten op het afleggen van individuele relatiebeheerbezoeken in uw gebied.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Eersel, leest u even mee....

28-11-2018
-

Op donderdag 22 november werd de ALV KHN Eersel gehouden bij Promessa.

Lokaal horecanieuws in de media

Raad geeft groen licht aan terugkeer speeltuin Pannenkoekenbakker in Eersel

16-04-2019 - EERSEL-De uitbater van restaurant de Pannenkoekenbakker mag zijn tuin deels weer gebruiken als speeltuin. Deze aanpassing van het bestemmingsplan kreeg de steun van bijna de hele gemeenteraad. Toch betwijfelen de fracties of daarmee het conflict tussen exploitant en omwonenden over geluidshinder door spelende kinderen ten einde is. ,,Een duivels dilemma,"noemde raadslid Arno Kennis (Eersel Samen Anders) het.

Street BBQ Eersel

15-04-2019 - Promessa & De Bengel Present STREET BBQ! Hier moet je bij zijn! Restaurant Promessa en De Bengel organiseren een street BBQ op de Markt in Eersel. Deze grillmasters zullen u laten genieten van hun heerlijke Bourgondische assortiment, van de green egg & smoker! Zaterdag 25 mei met live music! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de restaurants voor €29,50 p.p. Het bericht Street BBQ Eersel verscheen eerst op De Bengel.

Pijnlijke nederlaag Man op Maat/'t Caves

15-04-2019 - Man op Maat/'t Caves ging in de eerste divisie driebanden met maximale 0-8 cijfers onderuit tegen laagvlieger Hotel Stadt Lobberich/BC Tegelen. Dat kopman Jef Philipoom ontbrak kon als excuus worden gebruikt. Invaller Martijn Roefs verloor ondanks een serie van zeven met 34-35. Ondanks het verlies is de ploeg uit Wintelre na de voorlaatste speelronde al verzekerd van de tweede plaats.