Afdeling Eersel

KHN afdelingsnieuws

Verslag ALV KHN Eersel van 6 juni 2019, een bijzondere ochtend...

06-06-2019
-

Na vele jaren actief en gepassioneerd besturen droeg Kees Goossens de voorzittershamer over aan Rob Dijkstra. De penningmeester taken van Rob worden vanaf nu uitgevoerd door Teun Soetens.

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Merel Reijers en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die, zoals je weet, voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Tot voor kort was ik werkzaam als regiomanager in regio Oost-Brabant.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

KHN feliciteert familiebedrijf Promessa in Eersel met 25 jaar lidmaatschap!

27-02-2019
-

Rob Dijkstra is trotse mede-eigenaar van het familiebedrijf 'Promessa' in Eersel. Een eigentijds en trendy restaurant in een prachtig authentiek pand.

Uitnodiging! Het schaap van de zaak

10-08-2017
-

De gemeente Eersel, Stichting Promotie Eersel en VVV Eersel, willen u als ondernemer graag uitnodigen voor een plezierige ontmoeting op maandagavond 4 september 2017.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.