Afdeling Enschede

KHN afdelingsnieuws

Workshop Dossieropbouw en ontslag op 17 september in Zwolle

06-08-2019
-

Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Dossieropbouw en ontslag leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Lokaal horecanieuws in de media

Beveiliger zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

17-08-2019 - Een 34-jarige beveiliger die zijn werk deed in de nacht van zondag 11 augustus op maandag 12 augustus bij een horecagelegenheid aan de Gravenallee in Saasveld werd zodanig mishandeld dat hij meteen werd geopereerd. Kort na de mishandeling heeft de politie twee mannen, 18-jarige man uit Weerselo en een 21-jarige man uit Enschede, als verdachte aangehouden. Woensdag, 14 augustus werd nog een 19-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze zware mishandeling.

1twente

17-08-2019 - Elk weekend is op 1Twente het Nieuws Weekoverzicht te zien. Martijn de Lange presenteert daarin de reportages van de afgelopen dagen. Vanaf 18.25 uur treden weer diverse artiesten op in het Fancafé, opgenomen bij café Vrieler in Enschede. Morgenavond vanaf 18.25 uur is de Sterren.nl Top 20 te zien. Kijk online: 1twente.nl

Weekend in Enschede: Elvis, Rutbeek Triathlon en FC Twente

16-08-2019 - AUDIOWat kun je doen in Enschede dit weekend? Het is zomervakantie, dus er zijn niet veel activiteiten. Toch hebben we weer een aantal tips voor je op een rij weten te zetten. Fijn weekend! Ode aan Elvis Concordia en café Crossroads houden vrijdagavond een speciale Elvis-avond, op de dag dat hij 42 jaar geleden overleed. Concordia vertoont eenmalig de filmregistratie van Elvis' grootste concertreeks in Las Vegas.