Afdeling Enschede

KHN afdelingsnieuws

Provincie Overijssel - Subsidie Jonge bedrijfsopvolgers!

15-04-2019
-

Onder een familiebedrijf verstaan wij een MKB-onderneming waarvan meer dan 50% van de aandelen in handen is van één familie. De familie heeft een beslissende bevoegdheid betreffende de bedrijfsvoering en opvolging. Ook is de leiding (bij de meerderheid) in handen van één familie.

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) op 6 mei in Zwolle

05-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Stenden Hotel Management School gaat het land in

02-04-2019
-

De duale flexibele opleiding van Stenden Hotel Management School gaat voor bedrijven en geïnteresseerden regionale voorlichtingsbijeenkomsten en selectiedagen organiseren.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gerard André van café De Alm wint Veiligheidsprijs Deventer

16-03-2019
-

Burgemeester Ron König overhandigde de prijs op 7 maart aan Gerard André

Versterken groene uitstraling toeristische bedrijven KHN Overijssel

05-03-2019
-

De kwaliteit van de groene omgeving in Overijssel is hèt visitekaartje vanuit de vrijetijdseconomie naar haar gasten. De vele campings, hotels e.a. presenteren zich binnen die groene omgeving zeer verschillend. Gastvrij Overijssel wil graag de kwalitatieve (groene – landschappelijke) uitstraling van deze VTE-bedrijven verbeteren. Daarom is deze stimuleringsregeling ontworpen, met een maximale bijdrage van € 4.900,-.

Het kan weer! Investeren in de Overijsselse vrijetijdssector met PMPC 2.0

30-01-2019
-

Bent u die bevlogen ondernemer in de vrijetijdssector die de verbinding aan durft te gaan? De provincie Overijssel zoekt ondernemers die samen met een partner nieuwe producten willen ontwikkelen en realiseren. Zo maken en houden we Overijssel aantrekkelijk. Samenwerken verdient meer!

Lokaal horecanieuws in de media

Leuk volgens local Styn: 'Bij deze ijssalon haal ik het liefst mijn ijs'

20-04-2019 - "Ik vind de Alphatoren een echte uitstraling hebben. Het doet me denken aan de grotere steden zoals New York. Ik ben van mening dat we in Enschede meer de lucht in moeten bouwen. Over de architectuur rondom de Alfatoren is ook goed nagedacht, het sluit allemaal op elkaar aan.

Bioscoopfilm brengt ode aan nachtleven in Zwolle, Deventer en Enschede

19-04-2019 - In Zwolle gaat vrijdagavond een film in première over het nachtleven in drie Overijsselse steden. De film het Wakers. De nachtburgemeesters van deze steden laten zien wat er zoals in de nachtelijke uren gebeurd. Ook in Nijmegen en in Groningen zijn opnames gemaakt. De film is tevens ook een ode aan het nachtleven. In de vijf steden werden de nachtburgemeesters gevolgd door een cameraploeg. Op die manier werd in beeld gebracht wat er in de nacht zoals te doen is.

SV Goor organiseert pre-kampioensparty

19-04-2019 - Goor is in de ban van de aanstaande titel van FC Twente. De Tukkers spelen op Tweede Paasdag de kampioenswedstrijd tegen Jong AZ, maar wanneer Sparta Rotterdam vanavond op het eigen Kasteel verliest van Helmond Sport, is het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie al vroegtijdig een feit voor de Enschedese club. Voor SV Goor reden te meer om een pre-kampioensparty te organiseren. In thuishaven Café Buddy's is het duel tussen Sparta Rotterdam en Helmond Sport vanaf 20.