Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam LIVE!

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment.

Gastvrij Rotterdam biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en biedt daarnaast een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten. Beursbezoekers kunnen genieten van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor jouw gasten mag je natuurlijk niet ontbreken op dit gastvrije evenement!

KHN op Gastvrij Rotterdam

Deze editie was KHN ook weer aanwezig op Gastvrij Rotterdam. Wel in een andere vorm dan je van ons gewend bent. Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. Wij ontvangen je dan ook graag in de KHN Ledenlounge gelegen naast de Netwerklounge van de beurs.

In gesprek met het Landelijk Bestuur van KHN? Dat kan op Gastvrij Rotterdam

Wil jij weten waarom KHN bepaalde keuzes maakt? En welke onderwerpen er komend jaar bovenaan de agenda staan van onze vereniging? Vraag het aan het Landelijk Bestuur van KHN. Het Landelijk Bestuur is dagelijks aanwezig op Gastvrij Rotterdam om al jouw vragen te beantwoorden. Ook horen zij graag hoe het met jouw horecabedrijf gaat en waar jij op dit moment tegenaan loopt. Jouw input is zeer waardevol voor het bestuur van KHN.

Coronaproof Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam treft alle noodzakelijke maatregelen om iedereen 'coronaproof' te kunnen ontvangen. Lees hier de meeste actuele update van het COVID19-protocol van Gastvrij Rotterdam.

Meer informatie

Meer informatie over dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.