Ontmoet, proef en ervaar Gastvrij Rotterdam LIVE!

Gastvrij Rotterdam is een horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment.

Van maandag 19 september tot en met woensdag 21 september is het weer zover. Dan vindt horeca vakbeurs Gastvrij Rotterdam plaats in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector. Daarnaast vind je hier een compleet aanbod van food en non-food producten en diensten.

Als beursbezoeker geniet je van ruim 500 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen. Als horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor jouw gasten mag je natuurlijk niet ontbreken op dit gastvrije evenement!

KHN op Gastvrij Rotterdam

Uiteraard is er ook weer een KHN-stand op Gastvrij Rotterdam. Heb je advies nodig, vraag je je af of je wel optimaal profiteert van de KHN-ledenvoordelen of heb je gewoon zin in een kop koffie? Je bent van harte welkom bij onze stand, die zich bevindt in hal 2 (Stand 2.400).

Parkeren en Openbaar Vervoer

Rotterdam Ahoy ligt op 3 minuten lopen van Metrostation Zuidplein. Mocht u met de auto komen, dan ziet u op onderstaand overzicht waar u met welke parkeerkaart kunt parkeren. Met name op maandag wordt extra drukte verwacht door de combinatie met een ander evenement.

Meer informatie

Meer informatie over deze horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.