HorecaEvenTT op 13, 14 en 15 februari 2023

De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen. HorecaEvenTT biedt een sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland, een breed scala aan regionale- en landelijke exposanten.

Registeren

Als horecaondernemer kun je helemaal gratis naar binnen. Je moet je alleen even registreren. De code hiervoor is ‘hettkhn23'.

Registreer je nu

Data en openingstijden

Maandag 13 februari 2023 11.00 – 18.00 uur

Dinsdag 14 februari 2023 11.00 – 18.00 uur

Woensdag 15 februari 2023 11.00 – 17.00 uur

HorecaEvenTT vindt plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. WTC Expo beschikt over gratis parkeren. Klik hier voor de routebeschrijving. Wil je overnachten? Boek dan hier jouw hotel.

KHN op Horeca EvenTT

Ook KHN is dit jaar weer aanwezig op HorecaEvenTT. Voor ons staat deze beurs volledig in het teken van leden ontmoeten. Ook onze partner COMCAM (waarmee je jouw energiezaken voordelig en vertrouwd kunt regelen), onze dochteronderneming KHN Rekenwerk (hét administratiepakket voor en door horecaondernemers) en KHN Verzekeringen zijn hier aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Je vindt ons bij stand nummer: 6750. Ben je erbij?

KHN laat je ontspannen en geeft rust in jouw bedrijf

Als horecaondernemer heb je de afgelopen jaren genoeg moeten doorstaan. En nog steeds blijven het uitdagende tijden. Op dit moment krijgt de branche te maken met veel tegenslagen, zoals de torenhoge inflatie, grote personeelstekorten en een laag consumentenvertrouwen waardoor consumenten minder geld uitgeven. En kampen we met coronaschulden die moeten worden afgelost. Dat valt niet mee. En daar zijn we ons van bewust.

Daarom ontnemen wij jouw zorgen tijdens HorecaEvenTT. Je kunt bij ons terecht voor advies, informatie en ondersteuning. Én we zorgen voor ontspanning. Ben je lid, of word je lid tijdens de beurs? Dan kun je op onderstaande momenten een ontspanningsmassage krijgen bij één van onze shiatsu masseurs. Rust voor jezelf. En rust voor jouw onderneming.

Maandag 13 februari 13.00 – 17.00 uur

Dinsdag 14 februari 13.00 – 17.00 uur

Woensdag 15 februari 13.00-16.00 uur

Ervaar het KHN-gevoel en kom langs bij onze stand op het Horeca EvenTT.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over het Horeca EvenTT.