Onze evenementen

Evenementen Koninklijk Horeca Nederland

Wij organiseren jaarlijks verschillende evenementen met en voor onze leden. Zo komen wij jaarlijks met leden bij elkaar tijdens de strategiesessie om de koers van de vereniging te bepalen. Om onze leden te inspireren organiseren wij jaarlijks KHN On Tour. Tijdens deze inspiratiereizen nemen KHN-leden een kijkje in de keuken van collega-ondernemers in het buitenland. Inspirerende ondernemers in eigen land zetten wij in de schijnwerpers met onze tweejaarlijkse Meest Markant-verkiezing. Daarnaast is KHN vanzelfsprekend aanwezig bij de grote horecaevenementen in ons land, zoals de jaarlijkse Horecava. Tijdens dit evenement organiseren wij meerdere bijeenkomsten voor onze leden.

 

Horecava

Van 8 tot en met 11 januari 2018 bent u welkom in Amsterdam RAI voor Horecava, dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen.

Gastvrij Rotterdam

De 5e editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

BBB Maastricht

BBB Maastricht 2017 is van 9 tot en met 11 oktober 2017

Strategiesessies

Voor een ledenvereniging als KHN is direct contact met leden erg belangrijk. We moeten weten wat er speelt en onze strategie hierop aanpassen. Dit doen we tijdens onze jaarlijkse strategiesessie.

Terug
Download de gratis KHN App

KHN Evenementenkalender

04 september 2017 | Bedrijf starten in de horeca
05 september 2017 | KHN Golfevent 2017
12 september 2017 | KHN On Tour Cafés
18 september 2017 | Gastvrij Rotterdam
Ga naar onze evenementenkalender