Als drukbezette horecaondernemer wil je jouw tijd aan de juiste zaken besteden. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op adviseurs die jouw taal spreken en op de hoogte te blijven van alle relevante ontwikkelingen in de branche.

Lidmaatschap


Uw bedrijfsgegevensVestigingsadres
Correspondentieadres:
Uw betaalgegevens, kortingsregelingen en overige

KHN werkt uitsluitend met automatische incasso, waarvoor een machtiging afgegeven moet worden (vul een machtigingskaart in).Als in meerdere lokaliteiten dezelfde muziek uit 1 geluidsbron ten gehore wordt gebracht, dan mogen de oppervlakten van de lokaliteiten bij elkaar opgeteld worden. Bij seizoenbedrijf dient men de maanden op te geven dat men geopend is. Er is sprake van een seizoenbedrijf als men minimaal 3 maanden per jaar aaneen gesloten is.
Naam ruimteAantal m2Startdatum MuziekVanaf (datum)Tot (datum) 
Indien de gage/uitkoopsom van de artiesten of dj meer dan € 1.000 per dag bedraagt dan geldt het Algemeen Tarief. Dit muziekgebruik dient rechtstreeks aan Buma/Sena gemeld te worden. Na opgave vindt facturatie door Buma/Sena zelf plaats.
Naam ruimteAantal m2Aantal dagen per jaarVanaf (datum) 
Naam ruimteAantal m2Aantal dagen per jaarVanaf (datum) 

D. Overig muziekgebruik
Aantal hotelkamers/bungalowsVanaf (datum) 
Naam ruimteAantal m2Vanaf (datum) 
Naam ruimteAantal m2Vanaf (datum) 
Naam ruimteAantal m2Vanaf (datum) 


Details

* = verplicht invulveld

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 9:30 tot 16:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Informatie over het coronavirus vind je op khn.nl/corona.

Contactgegevens