Gastvrij Rotterdam 2018: met extra hal groter dan ooit!

Gastvrij Rotterdam Matthijs en Maartje

De zesde editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 17 t/m 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy en belooft dit jaar nog groter te worden dan andere jaren. KHN kijkt ernaar uit om u te ontvangen in 'Het KHN Beurscafé (standnr.5.100). Ook BookDinners is aanwezig op onze stand om u van alle informatie te voorzien over het eerste sociale restaurantplatform van Nederland! Mis het niet!

Het Nederlandse horecaplatform biedt dit jaar een nog completer aanbod van food en non-food producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. Door de enorme hoeveelheid inschrijvingen van exposanten wordt er namelijk een extra hal aan de beurs toegevoegd.

KHN op Gastvrij Rotterdam

KHN kijkt ernaar uit om u te ontvangen op Gastvrij Rotterdam. Wilt u meer info over een bepaald onderwerp, heeft u advies nodig, vraagt u zich af of u wel optimaal profiteert van de KHN-ledenvoordelen of heeft u gewoon zin in een kop koffie? U bent van harte welkom in onze gezellige beursstand ‘het KHN Café’ (standnummer: 5.100). Ook vindt u hier onze partners. Dit zijn onder meer: BookDinners, Zilveren Kruis, KHN Verzekeringen, KHN Energie, KHN Telecom, All Right Security, CCV, HOC.nl, Initial, Kolibrie, Nedflex en Staples.

BookDinners

Bent u met uw restaurant al aangesloten bij BookDinners? BookDinners is hét eerste sociale restaurantplatform in Nederland dat restaurants en gasten met elkaar verbindt op basis van profiel en interesses. BookDinners rekent geen kosten per couvert en vraagt een kleine bijdrage van slechts €15 per maand. Via BookDinners bereikt u nieuwe gasten en heeft u uw gastgegevens in eigen beheer. KHN is mede-eigenaar van BookDinners, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de beste oplossing is voor de Nederlandse horeca. Wilt u meer weten over dit unieke platform? Bezoek dan de stand van BookDinners. U vindt BookDinners bij de stand van KHN (standnummer: 5.100).

Registreren? Check uw mailbox!

Alle KHN-leden hebben 24 augustus 2018 een uitnodiging ontvangen met een unieke link om zich als KHN-lid gratis (normaal € 40) te registreren voor Gastvrij Rotterdam. Check uw mailbox! Zorg dat u zich via deze link registreert, dan ontvangt u bij de beurs een badge met KHN-logo. Uitnodiging gemist? Mail aan evenementen@khn.nl.

Prestigieuze wedstrijden

Niet alleen een breed scala aan exposanten is aanwezig, ook het programma is verder verrijkt met verschillende prestigieuze wedstrijden zoals Het Glazen Kalf en de uitreiking van de AD Gouden Pollepels.

Meer info?

Alle informatie over dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Openingstijden: Alle beursdagen geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.
Leeftijdsgrens: Toegang vanaf 18 jaar.

KHN op Gastvrij Rotterdam 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

3
1
true
1000
250
linear
true
true
false
2
1
true
2000
500
linear
false
false
false
1
1
true
2000
500
linear
false
false
false
Terug
GVR2017-banner-300x150px-reg (002)

https://twitter.com/hashtag/gastvrijrotterdam 644793194350313473