Met KHN gratis naar Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam Matthijs en Maartje

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy en belooft dit jaar nog groter te worden dan andere jaren. KHN kijkt ernaar uit om jou te ontvangen in 'Het KHN Café'.  

Het Nederlandse horecaplatform biedt dit jaar een nog completer aanbod van food en non-food producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering.

KHN op Gastvrij Rotterdam

Wil je meer info over een bepaald onderwerp, hebje advies nodig, vraag je jezelf af of je wel optimaal profiteert van de KHN-ledenvoordelen of heb je gewoon zin in een kop koffie? Je bent van harte welkom in onze gezellige beursstand 'het KHN Café'.

Registreren? Check uw mailbox!

Alle KHN-leden hebben 6 juni 2019 een uitnodiging ontvangen met een unieke link om zich als KHN-lid gratis (normaal € 40) te registreren voor Gastvrij Rotterdam. Check jouw mailbox en meld je aan met jouw KHN-lidmaatschapsnummer en KvK-nummer. Uitnodiging gemist? Stuur dan even een mailtje naar evenementen@khn.nl.

Overnachten? Boek een kamer in een van de KHN-beurshotels

Voor KHN-leden hebben wij dit jaar weer speciale afspraken gemaakt met een aantal hotels in onze havenstad. Combineer jouw beursbezoek met een dagje Rotterdam en boek een kamer bij een van deze KHN-beurshotels.

Prestigieuze wedstrijden

Niet alleen een breed scala aan exposanten is aanwezig, je kunt ook verschillende prestigieuze wedstrijden bijwonen zoals de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or, het Glazen Kalf en de uitreiking van de AD Gouden Pollepels.

Meer info?

Alle informatie over dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Openingstijden: Alle beursdagen geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.
Leeftijdsgrens: Toegang vanaf 18 jaar.

Terug
Banner_Gastvrij_Rotterdam_website_300x150px

https://twitter.com/hashtag/gastvrijrotterdam 644793194350313473