Afdeling Gemeente Boxmeer

KHN afdelingsnieuws

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

Verslag algemene ledenvergadering KHN Gemeente Boxmeer

02-01-2019
-

Op 13 december jl. vond in het mooie en karakteristieke Hotel Klooster Elsendael, de algemene ledenvergadering van KHN Gemeente Boxmeer plaats. Er was een mooie opkomst van leden.

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

05-12-2018
-

Recreatiepark TerSpegelt Runner-Up.Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt, is de eerste Brabantse Gastvrijheid Award uitgereikt.

Gery Vos brengt Oost-Brabants kroegenboek uit

03-12-2018
-

Na  het succes van het Osse kroegenboek is cafébaas en schrijver Gery Vos over de stadsgrenzen gegaan en heeft een regionaal kroegenboek uitgebracht.

Gezocht: Brabantse horecabedrijven voor gratis scan en advies om CO2 uitstoot te verminderen

01-11-2018
-

Klimaatplein is op zoek naar drie Brabantse horecabedrijven die gratis een scan willen laten doen naar de CO2-uitstoot van hun onderneming. Naast de scan krijgt u – als u mee doet - een advies hoe u de CO2-uitstoot kunt verminderen. Doet u mee?

Lokaal horecanieuws in de media

Land van Cuijk wil toeristen met campers lokken

18-04-2019 - BOXMEER - Met het aantrekken van bezitters van een camper, watersporters en Duitsers moet het aantal toeristen dat het Land van Cuijk aandoet toenemen. Het Regionaal Bureau voor Toerisme mikt dit jaar specifiek op die doelgroepen, als onderdeel van de toeristen van boven de 45 waar de pijlen toch al op zijn gericht. Volgens toeristisch manager Erik Jansen vallen daar nog veel zieltjes te winnen.

Saamhorigheid, verbondenheid en passie

17-04-2019 - De Passion in Waalre; zaterdag en zondag een uitverkochte kerk en ondanks de kou van dit weekeinde, twee keer een vol horecaplein. Bezoekers genoten van dit bijzondere spektakel, georganiseerd door harmonie Juliana ter ere van haar 100-jarig bestaan. Onze fotograaf Theo van Sambeek was erbij en maakte deze foto-impressie.

Twijfels rond plan voor sloopbedrijf op plek van betoncentrale Boxmeer

15-04-2019 - BOXMEER - Een strand, drijvend restaurant en een informatiepunt over het Maasheggengebied: het komt allemaal niet op de plek van de betoncentrale in Boxmeer. Dat onderdeel van een grootschaliger plan is inmiddels in de prullenbak beland. Wat er over blijft? Een 'nautisch centrum', een sloop- en recyclingbedrijf van pleziervaartuigen, boten en kleine schepen.  De vraag is of de gemeente Boxmeer daar gelukkig van wordt.