Afdeling Gemeente Boxmeer

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Verslag algemene ledenvergadering KHN Gemeente Boxmeer

02-01-2019
-

Op 13 december jl. vond in het mooie en karakteristieke Hotel Klooster Elsendael, de algemene ledenvergadering van KHN Gemeente Boxmeer plaats. Er was een mooie opkomst van leden.

Lokaal horecanieuws in de media

Fietsknooppuntbordjes nog niet geplaatst

20-06-2019 - In opdracht van de gemeenten Gennep, Bergen, Cuijk, Boxmeer, Goch en Weeze ontwikkelt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk tien grensoverschrijdende fiets- en wandelroutes. Dat doen zij samen met de collega's van Platform Maasduinen en Niederrhein Tourismus.

'Je hoort ze dansen, zingen en feesten', Oranjevrouwen in zelfde hotel als tegenstander Kameroen

14-06-2019 - Ze zitten er warmpjes bij, de OranjeLeeuwinnen. In het Franse Valenciennes bivakkeert de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman in het chique Hotel Royal Hainaut. Het is erg groot, je zou er bijna in verdwalen, maar het is toch een beetje vreemd dat tegenstander Kameroen er ook huist."Ze maken heel veel herrie", zegt Kika van Es uit Boxmeer. "Je hoort ze uit alle hoeken en gaten dansen, zingen en feest maken. Dat is ergens wel apart, maar ook wel grappig. Het zorgt voor sfeer en dat is leuk.