Afdeling Gemert-Bakel

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 3 juli in Helvoirt

20-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Nieuwsupdate van KHN Gemert Bakel

14-05-2019
-

Als bestuur van KHN Gemert Bakel mochten wij een aantal, ook voor jullie, relevante informatieve stukken ontvangen deze delen wij graag met jullie. 

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Verslag ALV KHN Gemert Bakel dinsdag 15 januari 2019

17-01-2019
-

Dinsdag 15 januari stond de jaarlijkse algemene leden vergadering iop de agenda.Ditmaal bij Jut & Jul in Bakel. Een mooie opkomst vanuit de afdeling, er zijn veel onderwerpen besproken en nader toegelicht.

Lokaal horecanieuws in de media

19-06-2019 Certificaat voor statushouders

19-06-2019 - Zestig inwoners met een verblijfsvergunning uit Laarbeek, Gemert-Bakel, Helmond, Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo en Someren die bij werkbedrijf Senzer een speciale heftruck-training en een basiscursus Veiligheid en Gezondheid (vca) hebben gevolgd, ontvangen donderdag 20 juni hun certificaat. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in restaurant Inclusief in Helmond. Veel van hen hebben ook alweer een volgende stap gezet in hun werktoekomst.

Met de VVV-Autoroute langs prachtige Peeljuwelen

15-06-2019 - Laarbeek/De Peel - Nieuw! Een autoroute van 130 km langs 5 prachtige peelgemeenten. Als boekje verkrijgbaar bij de VVV's van Gemert/Bakel, Asten, Deurne, Helmond en Laarbeek. Een heldere routebeschrijving, boordevol informatie. Bedoeld voor iedereen die niet meteen denkt aan wandelen of fietsen, maar toch De Peel wil ontdekken. VVV De Peel stuurde redacteur Jac Babin met zijn vrouw op pad, om deze route voor u grondig te verkennen.