Afdeling Giessen/Lekstroom

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 juni in Ridderkerk

27-05-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

KHN Giessen Lekstroom vraagt jouw akkoord!

21-01-2019
-

Hierbij bieden wij jou namens KHN Giessen Lekstroom de plannen aan voor het jaar 2019 en vragen wij jouw akoord voor overgang leden uit Zederik in verband met gemeentelijke herindeling Vijfheerenlanden.

Lokaal horecanieuws in de media

Groeten uit Schelluinen: de toeristische trekpleisters

14-06-2019 - Fotograaf Cor de Kock neemt een kijkje bij de toeristische trekpleisters in de regio. Ditmaal is Schelluinen aan de beurt. Volledig scherm Het kasteel van Schelluinen. © Cor de Kock Meer dan honderd gerechten op de kaart, dan moet er wel iets tussen staan wat je lekker vindt. De formule van Eethuis 't Centrum in Schelluinen staat al jaren als een huis, en het verbaast inwoners van het dorp al lang niet meer als ze even geduld moeten hebben om een plekje in het restaurant te bemachtigen.

24 uur lang stilzitten op een paal boven het water: het kan op de Giessen

14-06-2019 - Vierentwintig uur lang stilzitten en bungelen boven het water. Dat is zo ongeveer de kern van de allereerste editie van 'Paalzitten op de Giessen', op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni in Giessen-Oudekerk. ,,Deelnemers gaan ook diverse activiteiten uitvoeren waarmee ze 'bonuspunten' kunnen verdienen', stelt de organisatie, die in handen is van café Olt Ghiessen. ,,Die worden uitbetaald in geld voor het door hen gekozen goede doel.' 'Paalzitten' is geen onbekend fenomeen in de regio.

Verschrikkelijk incident in woonzorgcentrum Savant de Ameide

11-06-2019 - Op maandagmiddag 10 juni is er een verschrikkelijk incident geweest in ons restaurant van woonzorgcentrum Savant de Ameide. Een man heeft zichzelf van het leven beroofd voor het oog van bewoners en medewerkers. We zijn hier allemaal heel erg van geschrokken. De politie heeft de zaak onderzocht en het onderzoek is inmiddels afgerond. De man is geen bewoner of medewerker van Savant Zorg. Het incident betreft een zelfdoding.