Afdeling Goeree Overflakkee

KHN afdelingsnieuws

Pilot toezicht op de openbare weg Ouddorp

02-08-2019
-

De afgelopen maanden heeft KHN Goeree-Overflakkee met de burgemeester veelvuldig overleg gevoerd over extra toezicht op de openbare weg in Ouddorp. Besloten is om op de zaterdagavond extra toezicht op de openbare weg in te zetten. 

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 9 september in Berkel en Rodenrijs

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Presentatie Wouter Verkerk een groot succes!

10-04-2019
-

Op 8 april vond in Ouddorp de bijeenkomst met Wouter Verkerk plaats. Er was een enorme opkomst van ondernemers met medewerkers en de aanwezigheid van burgemeester Grootenboer-Dubbelman maakte deze avond compleet.

Plannen KHN Goeree Overflakkee 2019

25-02-2019
-

Hierbij bieden wij je namens KHN Goeree Overflakkee de plannen aan voor het jaar 2019.  

Lokaal horecanieuws in de media

Ed Aldus helpt een handje op visafslag Stellendam en mag niet zeggen dat het stinkt

16-08-2019 - Weerman Ed Aldus staat elke dag vroeg op, maar vrijdag had dat een hele andere reden dan normaal. Hij mocht een ochtend helpen op de visafslag in Stellendam. Ed kreeg een wit schort om, oranje handschoenen aan en werd meteen aan het werk gezet. "Ik heb schol gesorteerd, dat was een hele ervaring. De allergrootste schol is het restaurantexemplaar, kleine scholletjes zijn tongetjes", legt Ed uit, die naast vogelkenner nu ook viskenner is geworden.

16-jarig bowlingtalent uit Middelharnis droomt van wereldtitel

13-08-2019 - Een potje bowlen tegen de 16-jarige Lizzy? Grote kans dat je dat verliest. Het bowlingtalent uit Middelharnis werd al meerdere keren Nederlands kampioen bij de junioren én senioren en deed in april nog mee aan het Europees Jeugdkampioenschap Bowlen in Wenen. "Het is niet het biertje, balletje, bowlen zoals iedereen denkt", zegt Lizzy Flapper. "Het is echt gaaf. Ik bowl heel veel, in Nederland maar ook in het buitenland.

Geitenboerderij op Goeree-Overflakkee trekt jaarlijks honderdduizend bezoekers

13-08-2019 - Het begon zo'n twintig jaar geleden met een zorgboerderij, opgezet voor mensen met psychische problemen of een verstandelijke beperking. Inmiddels is de Mèkkerstee in Ouddorp veel meer dan dat: er is een kaasmakerij, ijsmakerij, geitenstal, restaurant én speelplaats voor kinderen. Toeristen weten de Mekkerstee maar al te goed te vinden, weet Piet den Hartog van de boerderij. "We ontvangen nu per jaar dik honderdduizend bezoekers.