Afdeling Goes

KHN afdelingsnieuws

Controles mysteryshoppers Drank en Horecawet in de Bevelanden

29-05-2019
-

Wees attent op controles Drank en Horecawet - mysteryshoppers - leeftijdscontrole en legitimatie.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Zippy Leaps in café Wendela

19-06-2019 - TIEL De jonge formatie Zippy Leaps speelt zaterdag 24 oktober in café Wendela aan de Kerkstraat 5 in Tiel. Zippy Leaps is een stevige band rondom zangeres Klaske Bos. Samen met gitarist Brend Bakker, drummer Marco Overkamp en bassist Donald van der Goes staat Klaske garant voor grenzeloze energie, zichtbaar plezier en voelbare synergie. De Blues wordt gespeeld vanuit de onderbuik: een rauwe en strakke band die Klaske inspireert tot grootse prestaties als zangeres en als entertainer.

Pinnenlandtoernooi bijna volgeboekt

19-06-2019 - Nederweert - Pinnenland-tennis-toernooi `goes Italy` dit jaar. De opmars naar het Pinnenland kenmerkt zich door een zeer grote belangstelling van zowel onze deelnemers als vreemde belangstellenden die via alle mogelijke kanalen zich bij het Pinnenland-toernooi kenbaar maakten. Het Pinnenland blijkt in trek, very hot, the place to be this summer. Via de ambassade van Italië kregen we de vraag of er mogelijkheden zijn om het toerisme van Holland naar Italie te stimuleren.

Brand in Goes inderdaad aangestoken

18-06-2019 - Door: Manfred Berrevoets GOES - De brand afgelopen weekend bij een bed and breakfast aan de 's-Gravenpolderseweg is inderdaad aangestoken. Dat blijkt uit politieonderzoek. De bewoners werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.20 wakker omdat zij geklop aan de voordeur hoorden en de hond blafte. Het bleek dat voorbijgangers de brand hadden ontdekt en de bewoners waarschuwden. Toen zij buiten kwamen zagen ze dat een deur in brand stond.