Afdeling Goes

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Controles mysteryshoppers Drank en Horecawet in de Bevelanden

29-05-2019
-

Wees attent op controles Drank en Horecawet - mysteryshoppers - leeftijdscontrole en legitimatie.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Met Hotel Rijks is Goes straks 40 luxe kamers rijker

17-08-2019 - De naam moet bij gasten een gevoel van luxe oproepen en is een knipoog naar de status van Rijksmonument, vertelt eigenaar Arjen de Pagter uit Middelburg. Hij koestert die status en wil…

Goes is met 'boutique hotel Rijks' volgend jaar veertig luxe hotelkamers rijker

16-08-2019 - GOES - De plannen voor de verbouwing van het Oude Manhuis in Goes zijn klaar. In het 17e-eeuwse monumentenpand komen 35 kamers en 5 luxe suites. De verbouwing begint volgend jaar. Als alles meezit, opent 'boutique hotel Rijks' zomer 2020 haar deuren.

McDonald's en Vattenfall plaatsen hun eerste snellaadpunt voor elektrische auto's in Zeeland

16-08-2019 - GOES - Behalve zichzelf 'opladen' met een BigMac- of ander menu, kunnen eigenaren van een elektrische auto die een bezoekje brengen aan de McDonald's in Goes nu ook hun wagen extra snel van energie voorzien.  De fastfoodketen en energiebedrijf Vattenfall hebben hun eerste (50 kW) snellaadpunt in gebruik genomen bij de Goese vestiging van het restaurant. Binnen een half uur kunnen elektrische rijders hun auto opladen met groene stroom volledig afkomstig van Nederlandse windmolens.