Afdeling Goes

KHN afdelingsnieuws

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

'Het Parool noemt het feest. Ik noem het asociaal gedrag'

18-04-2019 - LezersbriefParoollezer Benedict Goes vindt dat de multiculturele samenleving voordelen brengt, maar dat we ook afschuwelijke gewoonten importeren. Een daarvan is toeteren. Door: Het Parool 18 april 2019, 21:54 De multiculturele samenleving brengt vele voordelen, bijvoorbeeld nieuwe culinaire tradities, maar we importeren ook afschuwelijke gewoonten. Eén daarvan is toeterend met de auto door de stad rijden na een voetbalwedstrijd. Het Parool noemt het een feest.

Nieuw bedrijventerrein Deltaweg Goes Tussen het Poelbos, Van der Valk hotel Goes en de snelweg wil de gemeente Goes het groenste bedrijvenpark van Zeeland realiseren.

18-04-2019 - Tussen het Poelbos, Van der Valk hotel Goes en de snelweg wil de gemeente Goes het groenste bedrijvenpark van Zeeland realiseren. 1 We hebben een brief gestuurd naar de gemeente Goes waarin we aanvullingen geven, die er daadwerkelijk voor kunnen zorgen om het groenste van Zeeland te zijn. Daarnaast hebben we Goes gevraagd aandacht te geven aan de 'verblokking' langs de A58 bij Goes.

Aantal Zeeuwse werklozen daalt, vooral horeca zit te springen om personeel

18-04-2019 - Het zomerseizoen kondigt zich al aan, met de gunstige voorspellingen voor het aanstaande Paasweekend. Het wordt kort gezegd warm en zonnig. En in de horeca is er al langer een tekort aan personeel. De uitkeringsinstantie UWV in Goes een krapte signaleert als het gaat om koks en een zeer grote krapte voor iedereen die kan bedienen, dus kelners en barpersoneel.Daling in Zeeland sterkerEind maart 2019 telde Zeeland volgens het UWV 4.680 mensen met een WW-uitkering, dat zijn er 1.